AKTUELNO

Ne štedi reči!

Nakon odgledane burne svađe Uroša Stanića i Bojane Pavlović, Sneža Kušadasi stigla je u studio kod voditeljke Ane Radulović, sa kojom je porazgovarala o svom učešću i aktuelnim temama.

Tvoj raskid sa Darijanom - rekla je Ana.
Ja sam bila iskrena u svakom trenutku, počeo je da flertuje sa Sarom Marbeljom, sa Miljanom...Mi napolju nismo imali nijednu svađu, ali džabe, počeo je da me napada sa drugim ljudima. Meni Marko nije bio rijaliti, sviđa mi se on, ja sam iskrena - rekla je Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo prilike da čujemo kada si rekla Darijanu da nađe naivnu i glupu, je l' našao
Našao je agresivnu i histeričnu, mislim na Miljanu, nije glupa, ali je naivnija od mene. Mene je on napravio najvećom mogućom glupačom, on je mene iskoristio zarad nekih svojih problema i potreba u mom rodnom gradu. Rekao mi je: "Nadam se da si shvatila da te nisam voleo, nego da sam te iskoristio da rešim svoje probleme u tvom rodnom gradu", nisam srela goru osobu od njega i Marinkovića - rekla je Kušadasi.
Šta misliš o Bojaninoj i Anđelinoj vezi - pitala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Katastrofa, dno dna. Ja sam rekla da ću da se distanciram od Bojane, uplašila sam se od nje. Uglavnom sam govorila sve Poršelini, znala je zašto sam mirna kada su ušli Marinkovići - rekla je Sneža.
Kada smo kod ženidbe i udaje, Matora, Anita, Anđelo - pitala je Ana Radulović.
Ja sam komentarisala drugačije kada su Anitine nominacije bile, nisam pratila šestu sezonu i onda nisam znala ni ko je Matora, Marko, ni Anita, ni Anđelo, ali sam promenila mišljenje. Mislim da su iskoristili Anitu, ja nisam nikada imala loše mišljenje o Anđelu - rekla je Sneža.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.