AKTUELNO

Noć puna preokreta!

Noć iza nas obeležila je emisija 'Pitanja novinara' voditeljka Ana Radulović u studiju je ugostila urednicu portala Pink.rs Milicu Krasić i Jocu Novinara ispred Red -portala koji su svojim pitanjima raskrinkali učesnike do srži.

Foto: FOTO/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Na samom startu emisije Janjuš je pobesneo jer ga je Aneli Ahmić uporedila sa Asminom Durdžićem, svojim bivšim suprugom, te je pred svima zaurlao na nju.

Aneli Ahmić progovorila je o svojoj trudnoći, priznala da je spremna da se preseli u Beograd, pa otkrila da li će doći do pomirenja njene porodice sa Janjušem.

Aneli Ahmić se prisetila šta je Asmin Durdžić govorio o njihovoj ćerkici, priznala da strahuje od toga da će tražiti starateljstvo, pa progovorila o svadbi sa Janjušem.

Janjuš uverio Aneli Ahmić da joj pored njega niko ništa neće moći, te je time indirektno uputio poruku Asminu Duržiću da neće moći da priđe bivšoj.

Janjuš priznao od čega strahuje kada je reč o odnosu sa Aneli Ahmić, pa istakao da ga ne zanima reakcija njegove bivše žene Ene na njegovu vezu, već samo kako će se njegova ćerka Kruna osećati.

 Janjuš smatra da je Anelina trudnoća dar od Boga nakon tragedije koja je zadesila njegovu porodicu. Priznao da je spremniji nego ikad da promeni život iz korena.

 Luka Majčica otkrio da se kaje jer je masirao Aneli Ahmić, pa pokušao na svaki način da se opravda Janjušu.

Marko Đedović uveren da će se Aneli Ahmić i Janjuš tek su suočiti s Asminovim gnevom, pa prognozirao dalji tok dešavanja među njima.

Matora smatra da su je mnogi bliski ljudi izdali, progovorila o dugu koji joj njena drugarica nije vratila.

Matora i Anita Tomić krenule da iznos sav prljav veš iz braka, Anita opet prozvala Jovaninu kumu Tamaru.

Anita Tomić tvrdi da Matorini roditelji nisu imali da plate račun u prodavnici nakon što ju je drugarica ostavila bez dinara, tvrdi da zbog nje nije morala da 'odreši kesu'.

Matora progovorila o Aniti Tomić i tajni koju joj je Žana Omnia rekla, te je zbog toga ušla u sukob sa obe. Matora nije mogla da sakrije bes, te je najavila tužbu bivšoj ženi.

Nenad Aleksić Ša pokušao je da se opere od tvrdnje da Miona Jovanović nije prebolela Stanislava Krofaka, pa se totalno zbunio na njeno posmatranje bivšeg.

Maja Marinković progovorila o propaloj vezi sa Stanisavom Krofakom, pa otkrila šta mu zamera, a onda je on priznao dali se kaje jer je bio sa njom.

Miona Jovanović otkrila da li postoje pogledi između nje i Stanislava Krofaka, pa oplela po Maji Marinković.

Maja Marinković osula rafal po Mioni Jovanović, osvrnula se na svoj odnos sa Stanislavom Krofakom, pa Zola dao sud o daljem toku dešavanja među njima.

Zola priznao da mu se sviđa Stefani Grujić, a onda je Bojana slagala i optužila Miljanu Kulić da je vređala pokojnog oca Darijanu Radumiroviću.

Nemanja Gačić pokušao da sakrije da je ovu pesmu posvetio Teodori Delić, Terza odmah obelodanio sve detalje njihove tajne komunikacije.

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović progovorile o njihovom ljubavnom odnosu, pa priznale šta bi to promenile u svom odnosu kako bi bio bolji.

Uroš Rajačić i Jovana Cvijanović šokirali odgovorima o njihovom ljubavnom odnosu. Ona priznala da ga voli, a on sve iznenadio svojim odgovorom.

Autor: N.P.