AKTUELNO

Pevačica Tamara Milutinović i njen suprug Darko Jevtić danas su odlučili da obave crkveno venčanje i krštenje naslednice, a pre samo godinu dana njih dvoje su se venčali u tajnosti u krugu svojih najbližih, a ekipa portala Pink.rs ispratila je ovo venčanje od samog početka.

Pevačica Katarina Grujić i njen suprug Marko Gobeljić, inače fudbaler, pristigli su među prvima u jedan beogradski luksuzni restoran, a nakon njih stigla je i Kaćina koleginca, pevačica Vanja Mijatović.

Foto: Pink.rs/E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Posle Vanje, pristigla je i pevačica Aleksandra Mladenović, koja je zasijala u zlatnoj haljini, a onda je za Pink.rs otkrila šta je poželela mladencima, te je i progovorila o spekulacijama da je došlo do raskida sa dečkom Darkom Dobričaninom.

Foto: Pink.rs

- Samo da su srećni i nasmejani, zadovoljni i da ostare zajedno, to sam im poželela od srca - rekla je Aleksandra, a onda je otkrila zbog čega nije došla s momkom Darkom Dobričaninom:

- Ne bih da komentarišemo mog dečka, stvarno, ako možemo da izuzmemo tu temu? Danas je lep dan, svadba, ali ne bih da komentarišem svoj privatni život dok ne budem sigurna da je to pravo - rekla je pevačica, a onda se osvrnula na konstataciju predstavnika sedme sile da će se na svadbi naći dosta fudbalera i momaka:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Facebook.com/Darko Dobricanin

- Ja ne gledam ništa - nasmejala se pevačica.

Šta je još rekla pevačica, saznajte u video-prilogu u nastavku:

Autor: N.P., N. Ž.