AKTUELNO

Tamara Milutinović i Darko Jevtić pretohdne godine venčali su se pod velom tajnosti u krugu svojih najbližih, a danas je obavljeno crkveno venčanje i krštanje njihove mezimice u Hramu Svetog Save, te se ekipa portala Pink.rs našla na licu mesta kako bi sve ispratili.

Naime, tako smo se našli ispred jednog prestoničkog restorana u kom su Tamara i njen suprug Darko proslave venčanje, a među prvim poznatim zvanicama pojavili su se fudbaler Marko Gobeljić sa suprugom, pevačicom Katarinom Grujić koji su ispozirali za okupljene fotoreportere.

Foto: Pink.rs

Nakon njih dvoje, pozirala je i pevačica Vanja Mijatović, koja je nakon toga i dala izjavu za Pink.rs u kojoj je otkrila šta je poželela mladencima, progovorila je o poklonu, a potom i o svom braku sa Aleksandrom Mandžukićem.

- Tek ću da poželim, a poklon je uglavnom koverta uvek. Koverta je crna da se slaže kada se slikam, šalim se...Odavno smo prestali da kupujemo escajge i bojlere, a najbolja je koverta pa neka kupi neko šta mu treba - rekla je Vanja, a onda je otkrila koji je najčudniji poklon koji je ona dobila na svadbi:

Foto: Pink.rs

- Nisam dobijala neke čudne poklone, uglavnom koverte i lepe poklone, ali sam dobila pesmu od Kirijakosa i njegove supruge, koji su autori "Košta me", tako da je to dirljiv poklon za mene i srećna sam zbog toga. Ako ne ove godine, sledeće ćete čuti tu pesmu - dodala je pevačica, a onda je progovorila o svom braku:

- Nije brak strašan, treba da bude nešto lepo, da zajedno rastete, da zajedno proživljavate i lepo i ružno. Naravno, treba tu dosta strpljenja i tolerancije, jer život u dvoje je malo zahtevan, posebno kao ja koja sam dugo živela sama, pa treba da se navikne na to nešto što partner donosi sa sobom. Ja imam sreću da je moj partner pedantan, ne moram da idem za njim i tako dalje, ali za mene nije strašan...On danas nije mogao da dođe, na poslu je, preumoran je, a i znate da on ne daje izjave - rekla je Vanja.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Šta je još Vanja rekla, saznajte u video - prilogu u nastavku ovog teksta:

Autor: N.P., N. Ž.