AKTUELNO

Sve maske padaju!

Prethodnu noć u Eliti obeležio je ulazak voditelja Milana Miloševića u Belu kuću zbog emisije "Pitanja gledalaca".

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Na samom startu emisije voditelj je pročitao prvo pitanje za Nenada Aleksića Ša. On je morao da otkrije da li su teže reči da je nekog briga za porodicu partnera, nego bilo koja uvreda Mione Jovanović.

Ja sam govorio svašta, ona je ista tako. Naravno da bi mi bilo drago da me voli njena porodica, ali šta da se radi. U besu govorim svašta, ali da mislim da ona voli drugog, ne bih bio pored nje. Moje reakcije nisu skandalozne, već neki Mionini odgovori. Ako je naša veza skandalozna, onda su druge katastrofalne. Ne mislim da smo ni najgori. Da ne volimo jedno drugo, otišli bi iz ovog odnosa - kazao je Ša.

Miljana Kulić smatra da će ljubav Mione i Ša potrajate maksimum mesec dana nakon Elite. Ona je ubeđena da će Miona ostaviti repera.

Anita Stanojlović naredna je odgovorila na pitanje gledalaca, i tom prilikom otkrila da misli da ju je Jovana Tomić Matora pikirala i da ju je uz pomoć svojih prijatelja iskoristila.

Prijateljstvo Jovane Tomić Matore i Marka Đedovića je na klimavim nogama, samim tim Marko je otkrio da će Matoroj određene stvari dokazati van Elite i da će joj tada pružiti ruku i završiti svaki kontakt sa njom, na šta je ona rekla da nikada nije sumnjala u njega da će je izdati, ali da su se njih dvoje odaljili, a pored toga i da se često svađa sa Milenom Kačavendom.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su i dalje u šoku što će postati roditelji, ali su i svesni koliko se njihov odnos mora promenti.

Maja Marinković je rešila da sa Janjušem i Aneli više ne ratuje jer čekaju dete, da bi nakon toga priznala da joj je drago što Janjuš uči na svojim greškama.

Stanislav Krofak i dalje ne priznaje odnos sa Majom Marinković, te je i dalje naziva lažovom jer je to otkrila.

Miona je nakon toga otkrial da ona i Ša nikako ne mogu da se slože jer za sve imaju drugačije viđenje te konstatnti ulaze u raspravu.

Znam da on misli da sam ja najveći folirant rijalitija, ali ne znam šta da kažem. Nema šanse nas dvoje da se skontamo, on ima svoje viđenje, ja svoje. Možemo samo u raspravu da uđemo - rekla je Miona,
Ja imam jednu perepciju, ona drugu. Možda sam ja predugo ovde i neke stavri vidim pravim očima, a možda i ne. Možda ona neke stvari vidi pravo, a možda i ne. Kada se neke stvari izgovore sa strane, mislim da ne kaže na pravi način. U besu kada kažem neke stvari ne znam zašto, ali ja to posle zaboravim. Ja sam za to da u Elitu uđu roditelji Elitara, pa svi roditelji naši koji su nam zamerali sve i svašta da uđu ovde, a mi da budemo ti koji ćemo da ih kritikujemo. Mi za neke stvari ne možemo da se skontamo - rekao je Ša

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković su otkrili kako se nose sa ljubomorom pojedinih takmičara.

Lepi Mića je zaratio sa Bojanom Pavlović koja ne veruje u ljubav Anite i Anđela i koja je rekla dau njihovoj vezi nema iskrenosti.

Anita je potom otkrila da je Matora snimala svoju prijateljicu Tamaru dok su razgovarale, te je Matora krenula da je vređa.

Maja Marinković je potom otkrila da smatra da Stanislav i dalje nije ravnodušan prema njoj, ali da mu je ona bila hir.

Anđelo smatra da Matora ne može da obuzda ljubomoru zbog njegove idile sa Anitom.

Janjuš je nakon toga priznao zašto nije bio srećan kada je saznao da je Aneli trudna:

Slažem se da nisam, imam više razlog. Prvi razlog je što smo imali svađu baš tešku taj dan, drugi je jer sam bio u šoku. Nisam očekivao da će uopšte biti trudni, ali i dok smo išli ka tamo ja sam nju vređao i to me boli. Kada smo došli ovde bili smo u šoku isto. Postali smo svesniji, ali možda ćemo tek postati svesni kada izađemo napolje. Moramo i da vidimo sa našim porodicama, razmišljamo i o našoj deci. Tek što smo čuli i što nam se desilo, tek će nam se pravo dogogditi kada izađemo odavde - rekao je Janjuš.
Ja razmišljam zato što ona zna da mi je samo ona centar sveta i zato me brine da ne bude tužna ili ljubomorna. Kad bih ja znao da ćemo sutra sesti svi zajedno i šetati, meni će biti lakše. Ona je jako pametna i mora shvatiti šta se desilo i verujem da će Ena njoj objasniti, koliko god ona nije za naš odnos, ona nikada nije rekla Kruni ništa ružno za mene. Nadam se da će joj Ena reći da će nju tata voleti uvek kao i do sad i da je ona tati nešto najdraže što postoji. Ona ima drugaricu koja ima polu brata i polu sestru i možda će uz to njihovo druženje biti svesnija nekih stvari, ali volela bih da to sve bude kako treba. Tad ću biti baš srećan. Moji planovi sa Aneli se menjaju totalno, moramo izaći napolje i staviti sve na papir. Ona ima dete, ja imam dete i čekamo naše dete. Moramo da vidimo gde ćemo i kako ćemo, sve mora da se isplanira. Ovo menja kompletno naše planove. Nama prvenstveno treba odmor, ona mora da shvati da ja u Beogradu moram da živim, ja ne bi mogao da živim sa drugom decom, a da nisam svaki dan sa svojom Krunom, - rekao je Janjuš.

Anđelo je potom ušao u sukob sa Matorom za koju je rekao da nema prijatelje što je nju izbacilo iz takta, te je otkrila odakle njoj informacija da je Anđelo bise*sualac.

Janjuš smatra da Aneli i Asmin treba da razreše svoj odnos zbog deteta koje imaju.

Ša je promenenio sve boje kada je saznao da je Miona dva puta gleda da se distancira od njega.

Marko Đedović je najavio razgovor Sandri Rešić nakon što je čuo da je ona dovela Mateu Car u njegov stan, te je rekao da je to zloupotreba poverenja.

Janjuš je potom otkrio da bi želeo da da razgovara sa Anelinom sestrom Sitom i majkom Jasminom kako bi sredili odnos.

Tokom večeri došlo je do pucanja priateljstva između Milene Kačavende i Matore jer Matora smatra da su se ljudi distancirali od nje zbo MIone.

Autor: pink.rs