AKTUELNO

Priznao koliko mu je stalo do nje!

U toku je debata. Tema današnje debate je pristajati na debatu zbog ljubavi ili ne? Aneli Ahmić je dobila reč.

On verovatno ne bi imao poverenja u mene da nisam ostala trudna - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je obostrano, ali trebalo je da dođe do ovoga. Što se tiče njene zablude, mislim da je ona kroz život živela u jako velikim zabludama. Mislim da je živela nekim životom koji je sve sem onog mirnog života i da nije uživala. Nekada treba da se desi nešto da bih nas odazvalo. Ovo je opomena i kraj svih krajeva. Žensko je žensko, mnogo joj se više meri, sve što je ona radila i kako je živela, ja ću to da razumem. Ona meni kaže kako ćeš ti da reaguješ kada vidiš moje slike, mene to ne zanima. - rekao je Janjuš.
Ti moraš da znaš da će njoj hormoni krenuti i da će biti luđa nego ikad - rekao je Marko.
Znam, ali ovo su situacije kojima nas život dovede i mi moramo da prihvatimo to. Ovo nas opameti - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da ljudi žive u zabludi kao pogrešno, ja mislim da to i jesu naši životi dok ne shvatimo kako želimo da živimo - rekla je Milena.
Živeti u zabludi je totalni fijasko. Treba uživati u svakom trenutku života, i ceniti sve što nam je Bog dao. Mogu da prokomentarišem jedan bračni par koji živi u zabludi. To su Jelena i Ivan - rekla je Žana.
Ja mogu samo da kažem da se Žana nije okupala 48 sati, nosi iste gaće od juče popodne. Ja ću sa Žanom živeti napolju u njenoj kući, ona živi u zabludi da se zove Žana - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mani se ti mene molim te, ti živiš u zabludi - rekla je Žana.
Ova žena je kupila uši od Pere Žikića, izoperisana je cela. Pričala je da joj je ćerka operisala uši sa 12 godina. Onda kaže da je igrala fudbal i centra - rekao je Ivan.
Ajde važi. Smatram da Bojana živi u zabludi u odnosu sa Anđelom, definitivno ćeš ti proći kao njeni prioriteti u životu - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ti jedina ovde koja živi u zabludi? - upitala je Bojana.
Ja to nisam rekla, ja sam mogla da prokomentarišem dva ljubavna para, ja sam izabrala dva para koja su dva najinteresantnija para - rekla je Žana.
Sat ipo vremena pričaš, ja ne mogu više da te slušam - rekao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.