AKTUELNO

Ima li mesta za ljubav u njenom životu?

Proteklog vikenda, u jednoj igraonici, voditeljka emisije "Svitanje" na televiziji Pink i ponosna mama Dajana Paunović proslavila je šesti rođendan svom sinu Dušanu. Ona je odlučila da usliši sve želje svog naslednika pa je organizovala maskenbal u kojem su uživali kako najmlađi, tako i Dajanini prijatelji.

Foto: YouTube screenshot

Ona je za emisiju "Premijera" otkrila zašto je sinu uslišila želju da mu ova rođendanska proslava bude pod maskama:

Danas sam se zaista potrudila da njemu napravim bajku od ovog rođendana, s obzirom na to da je već on u tim godinama kada to želi i sam. Mali je, tako da ne može još to da zloupotrebi i zato mu je svaka želja ispunjena - rekla je Dajana.

Foto: YouTube screenshot

Njoj nije silazio osmeh sa lica, pa je otkrila da li je za to zaslužan samo Dušan ili postoji još neki muškarac u njenom životu:

Ne, zaista, ja nisam zaljubljive prirode, niko mi se još uvek ne dopada, ja sam sama, slobodna, ja tako penzionerski živim, to je teško ispratiti. Leći u devet uveče u krevet, ustati u četiri ujutru četiri dana nedeljno, a kada ne radim, ja ustajem između šest i sedam ujutru, tako da sam za sad sama - rekla je Dajana kroz osmeh.

Foto: YouTube screenshot

PROČITAJTE JOŠ: NIŠTA BEZ NJE: Ćerka Zorice Brunclik zbog maminog spota PROMENILA BOJU KOSE! (FOTO)

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije "Premijera", pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Dajana Paunović

#Ljubav

#Rođendan

'