AKTUELNO

Stigle rode u dom bivše učesnice rijalitija.

Nina Babić, javnosti poznata kao igračica i učesnica rijalitija "Zadruga 3", danas se porodila. Nina je rodila zdravu devojčicu, kojoj je dala ime Mija.

Inače, bivšoj zadrugarki je Mija treće dete, a datum kada ju je donela na svet, 3. jun, poseban je i po tome što je njena pokojna majka bila rođena baš na ovaj dan.Nina je to podelila i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.- Moja krofna medena! Mama, srećan ti rođendan, mislim da si dobila najlepši poklon na svetu! Evo, da se malo pile rodi baš kad i ti! Ne mogu biti srećnija - navela je Babićeva, uz prvu fotografiju sa ćerkom.

Inače, bivšoj zadrugarki je Mija treće dete, a datum kada ju je donela na svet, 3. jun, poseban je i po tome što je njena pokojna majka bila rođena baš na ovaj dan.Nina je to podelila i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

- Moja krofna medena! Mama, srećan ti rođendan, mislim da si dobila najlepši poklon na svetu! Evo, da se malo pile rodi baš kad i ti! Ne mogu biti srećnija - navela je Babićeva, uz prvu fotografiju sa ćerkom.

Nina je 2020. godine ostala je bez majke, koja je preminula usled problema sa srcem. Nina je prošla kroz jako težak i stresan period života, a najveću podršku u najtežim trenucima pružio joj je ostatak porodice, najbliži prijatelji i njen sadašnji izabranik.Nina je, inače, ostala upamćena po burnom i haotičnom odnosu sa bivšim dečkom Mlađom Jovanovićem, sa kojim je prekinula svaki vid komunikacije.

Autor: Pink.rs