AKTUELNO

Nije ih poštedeo!

Tokom prošle noći je došlo do sukoba između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Naime Janjuš je ljubomorisao Aneli jer ju je masirao Luka Majčica, pa su jedno drugom izneli mnoštvo uvreda.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom uvreda koje su jedno drugom iznosli, Aneli je u jednom momentu prebacila Janjušu druženje sa Urošem Rajačićem za kojeg kaže da je zaljubljen u Janjuša što je njega razljutilo te je odličio da završi svu komunikaciju sa Aneli.

Foto: pink.rs, Privatna arhiva, Pink.rs/Jelena Simonović

Nakon što je video sve što se desilo između Aneli i Janjuša, Asmin Durdžić se oglasio na svom instagramu i odmah osuo paljbu po Aneli:

- Rekao sam vam da će i Janjuša napraviti pe*erom, kao Marinka i mene, sledeće što čeka Janjuša kada izađe biće dan ju je uništio psihički i da joj je uništio život zbog bnjega je svi pljuju i reketiraće ga neki momci kao šti su Marinka pa je morao da da 30 hiljada evra, auto i stan opremio i platio kiriju 12 meseci! Njoj svaki mušakrac "uništi život" i završi ili u zatvoru ili un zemlji! Imali ste priliku da vidite jutros sve, a to nije ni 30odsto kakva je u četiri zida. To je proizvod i odgoj GROFICE AHMIĆ koja sve pljuje. Men e nisu mogli reketrirati ni spakovati na robiju pa su zato javno od mene pravili sve i svašta - napisao je Asmin.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs