AKTUELNO

Marina Tucaković bila je najbolji i najplodonosniji tekstopisac na ovim prostorima, a njenom suprugu Futi Raduloviću nedostaje kako u poslovnom tako i u privatnom smislu!

Futa Radulović, kompozitor, pre nekoliko dana predstavio je novi projekat ''Džej Tribjite bend'', muzički sastav koji će izvoditi pesme pokojnog Džeja Ramadanovskog, a tom prilikom, pored ostalog progovorio je i o pokojnoj supruzi Marini Tucaković.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedostaje mi... naravno da mi nedostaje! I ovako i u tom stvaralačkom smislu! Ona je bila komandant parade za tekstove... Ja nisam imao potrebu da tada učestvujem u tome... Sada sam počeo i time da se bavim, da ulazim u tu sferu, i tu ona fali. Tada se nisam mešao! Ja ne bih ni radio da ne osećam potrebu da treba da radim i stvaram i dalje, rekao je Futa.

Foto: TV Pink Printscreen

Radiću nešto i za Cecu, probaćemo pa ćemo videti... Sada isećam potrebu da radim sa onima sa kojima nikada nisam sarađivao., ali polako.

Futa je progovorio i o Marinininim tekstovima koje je pronašao nakon njene smrti:

Ima još možda dve tri pesme koje su kompletne, koje čekaju pravog interpretatora... ostalo su neki delovi. Sada ne želim ja da to nekom dajem da dorađuje, ali videćemo kako će biti i šta će biti, zaključio je Futa.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs