AKTUELNO

Ovo će razbesneti Mionu!

Upravo je počela emisija 'Pitanja novinara', voditelj i novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević porazgovarao je sa Nenadom Aleksićem Ša o odnosu njega i Mionine porodice, a evo da li se smatra krivim za loš odnos.

Ti i Stanislav ste se mnogo puta u vašim raspravama nadmetali ko je veći gospodin, a sada je Miona jasno stavila do znanja da je on gospodin, a ti blam i jadan, smećar - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Njeno pravo da misli kako misli. Ja sam u šoku šta ona izjavljuje. Njoj se ljdui smeju. Ako to izjvljuje, a sa mnom je u vezi, ja ne znam. Šta će sa mnom, ako postoje bolji, ja se ne ljutim. Bilo bi mi teško ako ovo propadne posle svog mog zalaganja, ali ako ima bolji šta češ sa mnom? Ja nikada ne bih rekao da mi je bivša uradila manje bivše od Mione - rekao je Ša.
Rekao si i uporedio. Na debati je rekao da ja pravim veću budalu od njega nego bivša - rekla je Miona.
Ša rekla ti je Miona da ćeš je možda čekati i tri meseca - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma da, to može da zaboravi. Ja neću da čekam ništa, pustio sam je dan dva da se izluftira, sada je već malo bolje - rekao je Ša.
Ša danas je najšerovaniji klip napolju taj kada Miona nije htela da te poljubi jer je prošao Stanislav - rekao je Darko.
Vidi javnost sve, neću ja više ničije ime da spominjem. Ja sam rekao da neću više ništa da komentarišem. Ja ću reći da me odgurnula baš, ali ja nisam primetio da je on prošao, ali me je ona tako odgurnula - rekao je Ša.
Ti si jedna takva ljiga sad - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li smatraš da si nakon tog priznanja poptuno zacementirao odnos sa njenim roditeljima? - upitao je Darko.
Zacementirano je onog trenutka kada je ona ostavila Stanislava, to ne može da se ispravi. Oni mene nikad ne bi prihvatili, sve ostalo su izgovori. Pravi razlog za ostavljanje ima, ako me ne voli, ako želi da raskine onda me nije ni volela - rekao je Ša.
Pa koliko ljudi može da se raziđe, pa se vole i dalje - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko, meni deluje da ona želi da bude prva tema, ne znam. Meni ne pada na pamet da budem u odnosu u kom ne mogu da zagrlim i poljubim svoju devojku. Za 4 meseca sedneš, treseš se i preboliš 50 puta. Ona tako ne može da se ponaša - rekao je Ša.
Kako se osećaš kada Mionina majka okači sliku drona koji je poslao Stanislav? - upitao je Darko.
Meni je to nepojmljivo, meni je to blam, ja da moja majka to uradi ja bih preskočio - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel za tebe to skandalozno, odvratno i neverovatno? - upitao je Darko.
Ma.. pff - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.