AKTUELNO

Pale su sve maske!

U toku sinoćnje večeri u Beloj kući je održana emisija 'Pitanja gledalaca'. Voditelj je bio Milan Milošević. Otvorene su mnoge teme koje su ostale nedorečene prethodnih dana, te su Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nastavili svoj sukob zbog priznavanja intime, ona i dalje ne posustaje, pa je pecnula Nenada kako bi se udala za Stanislava da se on nije pojavio. Marko Janjušević Janjuš je otkrio kako bi reagovao da sazna za Anelinu trudnoću, dok je Maja celu noć ispaljivala otrovne strelice prema Stanislavu smatrajući ga glavnim krivcem za raskol njihove veze.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Nenad Aleksić Ša smatra da nije ispao loš prema Mioni zbog intime koju je razglasio na sva usta, ona priznala da joj je pao u očima.

Odakle ti ideja da ti budeš ljut? Odrukao si devojku, a ona nije želela da otkrijete da ste bili intimni - glasilo je pitanje.
Kriv sam, eto. Neka ispadne da sam drugara. Sa ženske strane neke mogu da je razumem što se naljutila. Ja se ne osećam kao drukara, a ona neka kaže šta želi - istakao je Ša.
Je l' ti najveći poraz ovo što je Ša rekao? - upitao je Milan.
Užaš. Ovo je najgori mogući postupak. Jako sam ljuta i razočarana. Nisam očekivala od Ša ovako nešto - kazala je Miona.

Miona Jovanović je ponovo pohvalila Stanislava Krofaka istakavši da je ispao gospodin, Ša izljubomorisao zbog njene izjave pa priznao da mu je sada sve jasno

Hipotetički, da znaš da je tvoja mama okačila Stanislavljev dron, na kom piše Miona, sve lažu, volim te. Šta misliš, zašto tvojka majka ne odustaje od Stanislava - pročitao je Milan.
Pa videla je šta je Ša uradio, Stanislav nije izrekao nikakve uvrede. Ispao je maksimalno korektan, ispao je gospodin. Nisam čula da je pokušao da me ponizi - odgovorila je Miona.
Ja sam bez teksta. Ne znam ni da li da se smejem, jer opet branjenje bivšeg dečka. Vidim kuda sve vodi, tako da postanem malo trezveniji. Nije me povredila ova njena izjava - rekao je Ša.

Jovana Tomić Matora obratila se Nenadu Aleksiću Ša, te mu je stavila do znanja da se saoseća sa njim zbog sunovrata kojui prolazi sa Mionom Jovanović.

Kažem da si ti moj drug. Želim ti sve najbolje. Da mogu dala bih ti svu svoju snagu i volela bih da si sada jak, kao što sam ja. Miona, ti čikaš Ša, a znaš da mu neke stvari smetaju - kazala je Matora.

Marko Đedović je dao svoj sud o odnosu Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Da li ti je čudno jer Miona i Stanislav ne žele da pričaju o se*su? - glasilo je pitanje.
Da mislim da će njih dvoje biti opet zajedno, to ne mislim, ali još uvek tu postiji nešto. Malo je čudno to što su dobri nakon svega što se desilo. Siguran sam da Miona nije ušla u odnos sa Ša da bi odavno bila napolju, uveliko udata za Stanislava - kazao je Đedović.
Moram samo da kažem da je meni jako žao jer nije došlo do razgovora Stanislava i Mione, jer bi meni sada neke stvari bile dosta jasnije. Ja njega razumem s jedne strane, taj njegov muški ego, jer je sportista. Njegov ego ne bi dao da pređe njoj preko nekih stvari, ali po njegovom licu ja vidim da njemu nekad nije ravna linija kad se priča o Mioni - kazao je Ša.

Milena Kačavenda uverena da Miona još uvek voli Krofaka, čvrsto verujući da će se pomiriti.

Ne može osoba da legne s nekim i provodi vreme s njim, a voli drugog. Onda bi Miona bila jako loša osoba, tako da sigurana sam u njene emocije. Ono što ona izgovara, daje mi za pravo da sumnjam - rekao je Ša.
Na Mionnoj sam strani, on je napravio kardinalnu grešku. Možda je to ona i čekala. Da mi je Miona ćerka, odlepila bih. Do juče sam mislila da Stanislav ima neki stav. Miona je mnogo srčanija sad u ovim raspravama. Bila bi potpuna dijabola da sad ostavi Ša, zato bi svaka mudra žena sad ćutala. Čvrsto verujem da će se Stanislav i Miona pomiriti - rekla je Kačavenda.
Ovo su totalne gluposti, ovo pomirenje. Nije trebalo da uradim neke stvari pred kamerama, to sam ispravio - rekao je Stanislav.

Nenad Aleksić Ša zanemario sve uslove koje je tražio od Mione, pa otkrio da li bi ipak pristao na njen razgovor sa Stanislavom.

Rekao si šta si rekao. Ne možeš sada na silu da se uvlačiš Mioni u krevet i teraš je da ne bude ljuta, samo da bi zadovoljila tvoju sujetu - glasila je konstatacija.
Nisam tražio ništa. Ona sada treba da priča sve što misli i oseća. Ja sam je sputao kad su neke stvari u tome. Smatram da devojka ne treba da priča sa bivšim dečkom, ali pored svega ovoga što se priča ovih dana, mislim da je možda čak i trebalo - kazao je Ša.

Nenad Aleksić Ša je priznao da se pogubio u rijalitiju, Maja smatra da sve ide preko njihovih leđa i da Stanislav nije sposoban da priča u svoje ime.

Čovek si sa imenom i karijerom. Zašto dopuštaš te reči od Mione, jer si u pravu, da ide sve preko tvojih leđa - pročitao je Milan.
Ne znam šta da kažem. Slažem se da vi više trebalo da cenim sebe. Volim Mionu, ne znam šta me to drži da prelazim preko svake uvrede. Nije samo ona kriva, ali nekad dolazi do uvreda, bez da to zaslužim. Stojim pri tome da se ovo ne bi vrtelo toliko, da ja nisam Ša. Nisam napravio Mionu, ali od ove priče ne bi bilo ništa, da nism tu bio ja. Ne mislim da se ona ne bi istakla. Da nije ušla u odnos sa mnom, verovatno bi priča sa Stanislavom i dalje trajala. Srozao sam sebe i zaboravio sam ko sam - odgovorio je Ša.
Slažem se, uzeću i sebe za primer. Neke osobe nisu sposobne da sebe naprave. Njegovo ime i prezime je neosporno. Da to nije bio Ša, to nikog ne bi interesovalo. Mionu niko nije naterao da uđe u taj odnos, niti Stanislava da uđe. Ti moraš da imaš za ovo X faktor - rekla je Maja.

Maja Marinković je progovorila o intimnom odnosu, za koji je Stanislav Krofak rekao da se nije desio, jer je optimistično istakao da to kamere nisu zabeležile.

Zašto si pristala da dve nedelje lažeš šta se desilo sa Stanislavom? - glasilo je pitanje.
Radila sam stvari jer sam ja tako htela. Smatram da sam pogrešila jer sam rekla neke stvari, ali je to rečeno u afektu, jer me je on iznervirao. Nisam želela da govorim jer sam se zaljubila u njega. Isktreno, mislim da nije on samo zbog toga što sam ja to otrila raskinuo, nego zbog čestitke njegove ćerke, koja je bila prekretnica - kazala je Maja.
Milane, on je bio nervozan danima nakon što je rekao da nećemo imati se*s. Imam pravo da mislim da sam bila njegov se*sualni objekat. Dolazimo na to da je on planski radio neke stvari - kazala je Maja.

Naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za Milenu Kačavendu.

Da li je tvoj cilj da razdvojiš Anitu i Anđela, a ne da pomiriš Maju i Stanislava - pročitao je Milan.
Nemam šta da se pravdam za izolaciju. Niti spajam, niti razdvajam. Ako veruješ dečku, ne može niko da vas razdvoji. Sa Majom sam razgovarala, radi pogrešne stvari. Anđelo i Maja, da su hteli nešto, imali bi i pre Anite. Od Stanislava i Mione ne bi dobili ništa, zato ih nisam ni stavila. Smatrala sam da bi to bila interesantna izolacija - odgovorila je Kačavenda.
Ispala je i prema Maji loša, sad si i sama sve rekla. Milena je postala presmešna, jer je dopustila uticaj drugih ljudi, Maja i Lejdi. Nemaš karakter i dokazala si da te boli k*rac za Maju - rekao je Anđelo.

Aneli Ahmić je istakla da smatra kako je Janjuš kasno shvatio da je pogrešio, on priznao da ga tišti to što ne može da joj veruje.

Da li ti je drago što će Janjuš shvatiti da je izgubio ljubav svog života kad izađe? - glasilo je pitanje.
Nadam se najiskrenije da će to da shvati. Mislim da će tek tad skontati da sam ga iskreno volela i da ga nikada nisam lagala - kazala je Aneli.
Mislim da bi mi bilo krivo da ona sad govori istinu. Šta da kažem, Milane? Ne mogu da joj verujem - dodao je Janjuš.

Anita Stanojlović optužila Milenu da daje sve od sebe kako je odovojila od Anđela, Kačavenda joj žestoko odbrusila.

Zašto se ljutiš na izolaciju Anđela i Maje? - glasilo je pitanje.
Ne ljutim se. Ne idem tamo, jer mu verujem. Koliko sam ja kriva što je došlo do te izolacije, toliko je i on. Ovde se pokazalo koliko me pojedini takmičari mrze, jer daju sve od sebe da nas razdvoje - kazala je Anita.
Što ti misliš to? - upitala je Milena.
Mrziš me. Nadaš se da ćemo se Anđelo i ja razdvojiti - kazala je Anita.

Marko Janjušević Janjuš sumnja u Anelinu iskrenost, ona daje sve od sebe da ga uveri u to da nikog nije volela kao njega

Da li veruješ Aneli kad je rekla da te je volela više od svih muškaraca? - glasilo je pitanje.
Ne. Mislim da je najviše volela Asmina. Ona je druga žena koju sam iskreno zavoleo, iskreno. Ne znam šta da mislim, ali smatram samo da mene nije volela najviše - kazao je Janjuš.
Ja se ni sa jednim momkom nisam mazila kao sa Janjušem. Tvrdim da nisam Asmina više volela od Janjuša - kazala je Aneli.

Naredno pitanje u emisiji ''Pitanja gledalaca'' bilo je postavljeno Marku Đedoviću, koji je dao sud o odnosu Stanislava Krofaka i Mione Jovanović.

S obzirom na to da Miona i Stanislav dele iste stavove i reči, ko tu koga vodi u finale? - glasilo je pitanje.
Oboje vode jedno drugo. Stanislav ponižava Maju jer ga je izdala, kako kaže, a što onda nikada Mionu nije uvredio, a rekao je čim je ušao da ga je izdala? - dogovorio je Đedović.
Ako nekome kažeš da te je izdao i da ti se zgadio, onda Miona koja mu je uradila nešto surovije, mora duplo da mu se zgadi, ako se ne varam?! - istakao je Ša.
Miona je nekad blatila Stanislava, a sad ga pere. Ne razumem tu njenu potrebnu, čemu takve stvari? - istakao je Đedović.

Miona Jovanović ne može da oprosti Ša što se izlajao za njihovu intimu, pa mu otvorila oči.

Kako te nije bio blam da pričaš o odnosu sa Stanislavom, a blam te da pričaš o odnosu sa Ša - pročitao je Ša.
S tim dečkom sam živela i planirala nešto ozbliljnije, volela sam ga. To se dogodilo sve napolju, to ne može da se pusti ovde. Ša je mene izdao, ovo je najgore što je mogao da uradi. Nije možda trebalo da pričam neke stvari, ali to je da bih opravdala bivši odnos - odgovorila je Miona.
Muljamo, petljamo mesecima. Ti si sama priznala to - rekao je Ša.
Pukao te kompleks. Ti si tako premazan, odvaratan si. Rekao si mi da se vratim bivšem, vrati se ti u brak, ionako nisi crkveno razveden. Ti mene guraš njemu, ludaku. Puniš mi glavu o njemu, oboleo si od njega. Nisi normalan dečko, moraš da se lečiš - rekla je Miona.

Lejdi ne oseća ni trunku stida jer koketira sa oženjenim Lakićem! On ustao, pa šokirao sve svojom izjavom!

Kako te nije sramota da mesecima prodaješ moral? Mesecima se vaćariš sa oženjenim Lakićem. Fuj, ološu - glasilo je pitanje.
Ne radim ništa sramno. Ja o svom moralu ne pričam, ne govoim da sam moralna. Igram isto kao što bih i napolju igrala - odgovorila je Lejdi.
Ne postoji ništa među nama što je više od prijateljstva - kazao je Lakić.

Miona Jovanović je priznala da bi se udala za Stanislava, da nije upoznala Ša.

Rekla si da bi pristala da se udaš, da te je Stanislav zaprosio za Novu godinu. Kako, kad si tad imala odnose više puta - pročitao je Milan.
Rekla sam da, da nisam upoznala Nenada i da je Stanislav tad ušao - odgovorila je Miona.

Bojana Pavlović žestoko je zaratila sa Anđelom Šparavalo zbog njenih odgovora u emisiji ''Pitanja gledalaca''.

Zbog tvojih odgovora, dešava se to da se pomisli da si sa mnom iz neke koristi. Šta ti znači da nisi videla da ti je Majčica ostavio cigaru? Trebalo je da kažeš da nisi uzela - kazala je Bojana.
Pa jer je hteo da mi podmetne, a ja je nisam uzela jer je nisam videla - kazala je Anđela.
Daješ materijal za dalje, nisi mi jasna - kazala je Bojana.
Ne mogu da verujem da svaljuješ krivicu na mene - kazala je Anđela.

Lepi Mića iskritikovao je Maju Marinković zbog ponašanja prema Stanislavu Krofaku u emisiji, te je posavetovao.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte OVDE.

Autor: N.Š