AKTUELNO

Nije joj lako!

Sanja Stanković, bivša rijaliti takmičarka, saopštila je da trenutno prolazi kroz težak period. Naime, Stankovićeva je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju iz bolnice.

- Četvrti dan pakla. Najgori osećaj gledati kako neko umire, a ne možeš mu pomoći. Čekajući svaki sekund kada će da izdahne. Toliko sam besna i tužna da ne znam da li bih vrištala ili plakala. Čuvajte i volite svoje, jer ne znate šta nosi sutra - poručila je Stankovićeva.

Foto: Instagram.com

Sanja je danas voditeljka Red Televizije a javnosti je postala pozanta ulešćem u rijalitiju Zadruga, kada je uplovila u ljubavnu vezu sa Jovanom Tomić Matorom.

- To sa Matorom je završeno poglavlje za mene. Ja i dalje i ne znam zašto mene ljudi zovu za komentar kada se nešto dešava u njenom život - izjavila je Sanja, a onda je priznala da je tokom veze sa Jovanom maštala o svadbi:

- Pričale smo o tome, maštale smo o svadbi zajedno. Probala sam sa njom, bilo mi je lepo, ali nije trajalo. Više u mom životu, žena neće biti, mislim emotivno - govorila je Stankovićeva.

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs