AKTUELNO

Elena Karaman već neko vreme živi na Kosmaju, izolovana od svih - svoju vilu napravila je duboko u šumi, gde je okružena samo drvećem.

Na ovaj korak se odlučila nakon što je, posle razvoda od Jugoslava Karića, prodala kuću na Kosmaju Novaku Đokoviću, posle čega je kupila plac u blizini, duboko u šumi, i izolovala se potpuno. Najboljem teniseru sveta su ona i Jugoslav prodali kuću za neverovatnih 2,9 miliona evra.

Foto: Instagram.com/elenakaraman.essence

- Opraštanje od kuće koju sam nekada davno odsanjala i donela u stvarnost. Od zemlje na kojoj sam naučila toliko toga, koja mi je donela isceljenje, uvide i povezala me s mojim autentičnim bićem i višom svesti. Mazile smo se, čuvale, ona mene, ja nju. Šaputale snove, prizivale i puštale u etar molitve... Za lično i kolektivno dobro - napisala je tada Elena, koja sada živi u šumi.

Meštani ne kriju da im je njen život interesantan, ali i zastrašujuć.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Mnogi beže od nje kada je vide jer se boje ne znam ni sam čega. Ona je ljubazna, ako joj se javite ona će odgovoriti uz osmeh. Vidimo je i u prodavnici, ali i obližnoj kafani. Drugačija je i mnogi su se navikli da je čudna ili autentična, kako god se to zove. Međutim, mnogi se i plaše tih rituala iz nerazumevanja pa se sklanjaju s puta njoj, ali i od kuće kada moraju da prođu pored - rekao je za Blic stariji gospodin koji u blizini ima vikendicu.

Foto: Instagram.com

Inače, njena kuća zove se Nemetona.

- Posle rekordnih deset meseci ona je tu. Viđena i odsanjana u onom skrovitom ćošku moje mašte iz koga izviru svi moji projekti i kreativne priče. U tom unutrašnjem vrtu blagosloven AWEN-om (centralni princip Druidne tradicije i podrazumeva božansku inspiraciju ) nastao je i bio podržan vidljivim i nevidljivim silama i ovaj projekat našeg novog doma, našeg ličnog svetilišta - napisalala je Elena.

Autor: pink.rs