AKTUELNO

Karolina Gočeva bila je jedna od omiljenih pevačica iz Makedonije, a u jeku slave pratio se svaki njen korak.

Naglo je nestala sa estradnog neba, a nešto kasnije je izgovorila sudbonosno "da" 2017. godine šest godina mlađem slikaru Mihailu Korubini. Ljubavni par upoznao se tokom snimanja naslovnice njenog albuma „Izvor“.

Foto: Instagram.com

Njihova svadba bila je nešto specifičnija od svih drugih jer su se venčali u vojnom hangaru na aerodromu Petrovec kod Skoplja koji je bio preuređen za potrebe njihove svadbe.

Pevačicin suprug, Mihail Korubin potiče iz umetničke porodice, dete je poznatog makedonskog slikara i majke dizajnerke. Mihail je magistar likovne umetnosti, a njegova dela su izlagana u Sofiji, Torontu, Njujorku.

Ljubavni život Karoline bio je tema medija i pre nego što se udala za ovog umetnika. Kako su mediji tada pisali, nakon veze sa skopskim biznismenom uplovila je u romansu sa bogatim Grkom koji je imao fabriku tekstila.

Kako se navodilo u to vreme, bila je i četiri godine u vezi sa Aladinom Dinom Balićem, a pisalo se i da je u vezi sa skopskim kafedžijom Grozdanom, ali i sa Mihajlom Ražnatovićem, Arkanovim sinom.

Njena karijera doživela je vrhunac kada je snimila duestsku pesmu sa pokojnim Tošetom Proeskim.

Autor: pink.rs