AKTUELNO

Oštra!

U emisiji 'Pitam za druga' kod Joce Novinara uključila se putem viber poziva sestra Aneli Ahmić, Sita, koja je progovorila o suočavanju Asmina i Aneli, a potom se osvrnula i na Janjuša.

Sita kako komentarišeš suočavanje Aneli i Asmina? - upitao je Joca.

Foto: TV Pink Printscreen

Joco meni je hit da on kaže da nosim broj 43 i brijem leđa. Ja sam se preznojila kada mu je ona pružila ruku, bila je pogubljena. Davao joj je lažne informacije, da je se brat odrekao, niko se nije odrekao. Mi svi nju volimo i svi smo uz nju. Rekao je da sam ja pustila njegov se*sualni video, pričao je nešto za mamu. Našu mamu kada vide čestitaju joj i pružaju ruke kako je čestitala Aneli. Čovek je došao naoruzan lažima i telefonom, trebala je da bude žustrija. Ona nije toliko jaka, ipak nosi ceo rijaliti na svojim leđima - rekla je Sita.
Koliko ima istine u tome da si ti prodala taj automobil? - upitao je Joca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima istine isto kako sam zapalila Takiju auto i ukrala Aneli 100.000e. To se tiče njih dvoje, ja sa tim nemam ništa - rekla je Sita.
Kako ti je zvučalo kada je rekao da sumnja da li je dete njegovo, kao i da je dete Žikino? - upitao je Joca.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svega što nam je priredio, mi bi najsrećniji bili da on nije Norin otac, ali jeste. On je i danas okačio sliku Zike i Nore i kao isti su. Ljudi koji njega podržavaju su užas, on ne bira sredstvo da dođe do cilja, da ispadne milioner. Sve radi da bi se dokazao svojoj devojci, on nije ikakav biznismen, jer on da radi on ne bi mogao ceo dan da mlati po Instagramu i 24h gleda rijaliti. Ovako nešto nikad više nii ja ni vi nećete vidti - rekla je Sita.
Šta se desilo oko zog Dnk testa? - upitao je Joca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma Joco, on nije hteo da radi. Čovek se nije javio, kad god želi Dk ja ću Noru dati, nema potrebe da on zove moju mamu i sa njom mulja. Ne mora on da me kontaktira ima on ljude, ali evo ja ga pozivam da vrlo rado uradimo DNK test. Njemu ništa nije sveto, jer se i svoje krvi želi odreći. On ima sin, na korak sam do toga da saznam sve, nije lako doći do toga sve - rekla je Sita.
Optužio je Aneli da se bavila najistarijim zanatom i da je bila u časopisu? - upitao je Joca
Ma daj Joco molim te, ajde da nam pošalje link tog kataloga i nek da cenu. Ima ta jedna njena fotografija, ona je ssve objasnila - rekla je Sita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo se završaava za mesec dana i njega više nigde neće biti. On želi samo da bude u medijima, koja normalna žena želi da bude sa njim posle svega? - upitala je Sita.
Što mu Stanija u svemu tome veruje - upitao je Joca.
Mislim da mu ništa ne veruje, ne može da ga gleda očima, ali moje mišljenje je da se boji kada vidi šta se sve nama dogodilo, da se ne dogodi i njoj i njenoj porodici. Mislim da čeka pravi trenutak da joj se sve reši - rekla je Sita.

Foto: TV Pink Printscreen

Na koji način on doloazi do novca? - upitao je Joca.
Varao je državu godinama, 12 godina, pa je varao ljude. Podigao je kredit na firmu,dok je firma bila na Aneli. Znam da je uzeo novac na kamatu, zavalio je ljude za raznorazne malverzacije. Bilo je jedno vreme velika suma novca kod njega u rukama, a sada je potrošio. On je sada u problemu, ja ću samo sa strane da gledam i da uživam.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.