AKTUELNO

Za ovaj poseban dan oni su odlučili da otputuju na posebno mesto, što će biti nezaboravno iskustvo za budući bračni par.

Jedna od najatraktivnijih voditeljki u Srbiji, Marija Lazić, koja je domaćin emisije "Subotom popodne", koju možete gledati na televiziji Pink, za nekoliko dana će se udati za svog verenika Vuka Živkovića sa kojim je devet godina u vezi.

Ona je pre nekoliko dana u društvu drugarica proslavila devojačko veče, dok se njen budući suprug provodio sa drugovima proslavljajući momačko.

Ali oni ne planiraju da sudbonosno "da" izgovore u Srbiji, nego će otputovati na Maldive za tu priliku.

Kako "Telegraf" piše, Marija će nositi venčanicu Predraga Đuknića, jednostavnu, golih leđa i sa kristalima i biće bosa.

- Od prvog dana naše veze znala sam da će Vuk biti moj muž, jer je sve ono o čemu sam oduvek maštala - rekla je Marija za "Telegraf".

Budući mladenci će već u utorak otputovati na daleke Maldive i na licu mesta zakazati venčanje. Boraviće na jednom privatnom ostrvu, u luksuznom hotelu, a sa njima će otputovati i njihovi kumovi. Na Maldivima će ostati sve do 20. decembra, kada će se vratiti obavezama u Beogradu.

– Vuk je moja bolja i superiornija polovina. Čovek koji me tera da se unapređujem i pored koga neprestano učim. On je moj spokoj i oaza beskrajne ljubavi, stoga sam od prvog dana naše veze znala da će on biti moj muž, jer je sve ono o čemu sam oduvek maštala. Čak i više od toga. Kuma je moja Tamara, sa kojom sam prijatelj celog života, i koju sam venčala prošle godine – rekla je Marija.

Mariju budući suprug u septembru zaprosio u Parizu, na Ajfelovom tornju.

Autor: V. T.

#Marija Lazić

#Venčanje

#svadba

#voditeljka

'