AKTUELNO

I ona se vraća na velika vrata!

Popularna pevačica Romana Panić čija je karijera i muzika obeležila početak 21 veka, poslednjih godina se poprilično povukla!

Vlasnica hitova ''Samoodbrana'', ''Ti ipak svojoj deci'', ''Još te koštam'' sada je odlučila da se vrati na estradnu scenu i tako vrati muzički sjaj na koji je pomalo pala prašina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je u emisiji ''Premijera vikens specijal'' najavila nove muzičke projekte, album ali i zanimljive nastupe:

Mene nije bilo dugo u Beogradu. Putovala sam dosta i živela van Srbije. Imaću 2 vrste nastupa... unpluged sa gitarama, i one klasične sa bendom... Već sam imala jedan unpluged nastup i mogu da kažem da je odaziv veoma dobar. Krećmo sada punom parom i ovo leto će biti moje. Nalazim se u muzičkom studiju, pripremam novi album, ali polako... to će se desiti na jesen!

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam 2018. napravila presek, pauzu... Otišla sam u Italiju i htela da se ostvarim na drugim poljima, napravim novi biznis. Ali nećemo pričati o prošlosti. Ja smatram da sam uvek bila tu. Od publike sam stalno dobijala te kritike, gde sam, što ne snimama, ne pevam... Ja volim putovanja i istraživala sam i pronalazila sebe, rekla je ona i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubav je dobro... vidi se na meni, zar ne? Srećna sam! Zdrav način života je doprineo tome da izgledam isto kao i pre 20 godina. Dobila sam komplimente da nikad bolje nisma izgledala... ako da sam zadovoljna svima.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs