AKTUELNO

Čuju se svadbena zvona!

Bivša učesnica rijalitija ''Zadruga'' i nekadašnja Modelsica Dragana Mitar nedavno se vratila iz Dubaija gde je boravila sa svojim izabranikom čiji identite u potpunosti nikad nije želela da otkrije, a onda je na njenom storiju na Instagramu osvanula fotografija na kojoj je vidimo sa napupelim stomačićem, dok je njen partner ljubi u isti.

Foto: printscreen

Pronele su se glasine da je Dragana u drugom stanju, što je ona tada demantovala, a sad saznajemo da bivša zadrugarka planira da se drugi put uda, te sa svojim izabranikom planira gala svadbu, a pripreme su u toku. Pored toga, oni rade i na bebi.

- Dragana i njen dečko su potpuno ludi jedno za drugim. Posle mnogo vremena je srećna i ispunjena u svakom smislu. Planiraju svadbu i porodicu na jesen, a već su počele i pripreme. Traže salu, a ona je počela da gleda venčanice. Rade i na bebi, njen sin Jovan silno želi brata ili sestru... Dragana je uverena da je našla konačno srodnu dušu i sigurna je da je to - to - otkriva naš dobro obavešteni izvor.

Foto: Instagram.com

Inače, dok Dragana nije želela javno da otkriva detalje o životu svog izabranika, domaći mediji došli su do saznanja da je u pitanju izvesni Darko Milošević, imućni biznismen.

- U pitanju je Darko Milošević, imućni biznismen iz Batočine koji godinama živi i radi u Beogradu. Imao je neuspešan brak pre Dragane, a izgleda da je sada našao pravu ljubav. Poštovan je u svojim krugovima i verujem da je to privuklo Draganu koja je odmah pala na njegov šarm, ali i mnoge druge kvalitete - otkrio je dobro upućen izvor za medije.

Autor: Pink.rs