AKTUELNO

Raskrinkavanje!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditeljka u studiju je Ana Radulović. Večeras pratimo povratak Lazara Čolića Zole. On je progovorio o Ivanu Marinkoviću i njegovom odnosu sa sinom Željkom.

Kako komentarišeš odnos Bojane Pavlović i Anđelu Pavlović? - upitala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta priča je od samog početka krenula nekim nezdravim putem, zato što njena porodica nije to prihvatila. Ne opravdavam nijednu stranu, ali ja nisam neko ko je kompetentan da sudi roditeljske poteze, ali ne znam šta treba neko da uradi da ga se roditelji odreknu. Ona pogotovo zbog nekih stvari, razumem, ali opet ne znam kakvo srce moraš imati da napišeš onakvu čestitku - rekao je Zola.
Marija i ja smo snimali tik tok, ona je birala ili ili i birala je najboljeg dečka za Miljanu Kulić. Marija je izabrala tebe od svih mogućih - rekao je Joca.
Iskreno ne mogu da kažem da nisam pogledao, jesam. Kako je prošla sa svima u odnosu i sa mnom, logično je - rtekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti deluju Ivan i Jelena? - upitao je Darko.
Ja vidim njegovu igru, ja ne volim ljude koji komentarišu druge, a ne primete kod sebe neku grešku. Ispada da je on prošle godine folirao sve, on je koristio Željka zbog boljeg plasmana. Njemu odgovara da sa Miljanom ima onakav odnos, on ako voli svoju devojku Jelenu trebao bi da proguta neke stvari sa Miljanom zbog dobrobiti Željka - rekao je Zola.
Jel ti Ivan i Jelena deluju zaljubljeno? - upitala je Ana.
Nema mi te neke hemije kao kod nekih parova. Možda se onbi suzdržavaju nekih parova - rekao je Zola.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.