AKTUELNO

Atraktivna crnka podvrgla se nizu plastičnih operacija, a po uzoru na svetske zvezde oporavlja se u toplini svog doma, uz tim negovateljica.

Tamara Đurić ponovo je stavila silikone u grudi!

Atraktivna crnka otišla je pod nož kako bi uvećala poprsje, a ovoga puta ugradila je "petice", osim toga, Đurićeva se već mesecima podvrgava izbeljivanju kože.

Tamara je uradila nekoliko velikih intervencija. Najpre, stavila je ponovo silikone, i to 550 kubika, a kako bi podmladila kožu, po uzoru na svetske zvezde, skinula je prvi sloj i sada zbog krasti na licu konstantno mora da nosi masku. Strogo joj je zabranjeno da izlazi na dnevnu svetlost, te zbog toga već 30 dana provodi u svom stanu u elitnom delu prestonice. Unajmila je i tim negovateljica koje su sa njom u svakom momentu. Kao šlag na torti, operisala je i uši i sada se oporavlja od svih zahvata - priča izvor Informera, pa dodaje:
Ona već određeni vremenski period razmišlja da se potpuno povuče iz javnog života. Ljudima oko nje govori da joj se šou-biznis gadi i sve ono što se u njemu dešava. Ne zanimaju je ni emisije, niti bilo kakve intervjui. Želi potpuno da se posveti odgajanju ćerkice, daleko od mulja zvani estrada, u koji je igrom slučaja pre više decenije upala - završava izvor blizak Tamari Đurić za Informer.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs