AKTUELNO

Tragedija!

Suprug pevačice Aleksandre Tadić Cipke, Nebojša Jarin Stojićević, preminuo je danas od posledica infarkta, potvrdio je za Kurir njen najbolji prijatelj, Aleksandar Misojčić Xander.

Nažalost, informacija je tačna. Upravo su mi javili. Idem u Šabac da bih bio sa njom u najtežim trenucima - rekao nam je on.

Cipka je dugo krila da je u braku, a sada ju je zadesila tragedija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je Aleksandra Tadić Cipka?

Rođena je 1998. godine i dolazi iz Šapca.

Po zanimanju je laboratorijski tehničar, a već neko vreme nastupa po klubovima i raznim proslavama. U slobodno vreme trenira kardio boks i vozi bicikl, a sebe opisuje kao veselu, strpljivu i pozitivnu osobu. Muzički uzor joj je Lepa Brena.

Pevačica ne krije da nije protivnik estetskih korekcija, te da je na sebi korigovala sve što joj se nije dopadalo.

Postoji zanimljiva priča kako je Cipka dobila svoj nadimak.

Foto: RED TV Printscreen

Jedno vreme je bilo zabranjeno da me zovu Cipka, ali sam sada vratila. Sada sam samo Aleksandra Cipka. Cipka je moj nadimak iz detinjstva, dobila sam ga po jednom slatkom proizvodu i vremenom kako sam odrastala ljudima je bilo zanimljivije da me zovu Čipka, zato sam odlučila da ga sklonim. Međutim, Saša Popović je naredio da vratim nadimak i samo me je pitao: "Znaš li ti koliko je novca uloženo u Cipku?" Zato sam ponovo vratila nadimak Cipka - rekla je pevačica za Informer TV.

Ovako je govorila o svadbi koju je krila:

Nije bilo svadbe jer nisam videla sebe kao mladu. Na venčanju su bili samo kumovi i mi. Na svadbi sam navikla da budem samo pevačica, ne i mlada. Mogu samo da kažem da sam sveže u braku - kazala je Cipka.

Autor: Pink.rs