AKTUELNO

Burna noć!

U toku sinoćnje večeri u Eliti je održana spektakularna žurka. Za dobru atmosferu bili su zaduženi pevačica Goga Sekulić, Dado Live, kao i fantastični Dj Neba. Veče je započeto lepo atmosferom kada se Goga pojavila, te je Miljana Kulić zamešala uz njene velike hitove. Budući roditelji Milica Veličković i Borislav Terzić Terza užiali su u prvim danima nakon saznanja lepe vesti.Varnice između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša se nisu smirivale tokom čitave večeri što je eskaliralo u sukob epskih razmera između Miljane Kulic i Uroša Stanića sa Nenadom Aleksićem Ša. Oni su se sve vreme vređali i polivali vodom da bi na kraju reagovalo i obezbeđenje.

Foto: Pink.rs/PINK.RS/A. NIKOLIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Veliki šef poslao je još jedno pismo na adresu Bele kuće, te ga je Ivan Marinković pročitao cimerima. On je nakon čitanja pisma, u kom je Veliki šef obavestio učesnike "Elite" da počinje još jedna žurka, podelio budžete cimerima.

Tokom sinoćnjeg "Pretresa nedelje", Milica Veličković uradila je test za trudnoću, te je rezultat bio pozitivan i ona je odlučila da zadrži bebu, što je obradovalo njenog dečka Borislava Terzića Terzu. Ona je sada došla na žurku i poletela Terzi u zagrljaj, a on je od sreće počeo da plače, dok je grlio.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Samir Ramović stajao je kod šanka sa Jovanom Tomić Matorom, te je tom prilikom ogovarao Anđela Rankovića i Anitu Stanojlović.

Šta bi drugo bilo da nije smuvao Anitu - pitala je Matora.
Da, ali kakvu reputaciju stvara o sebi?! Šta želi da bude?! Bilo šta je bilo - rekao je Samir.
Jedno vreme je bilo zatišje i onda je ona odjednom krenula da se pere od mene - rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad Aleksić Ša ušao je u konflikt sa Miljanom Kulić, te su pljuštale uvrede i provokacije. Miljana ja istakla da je Nenadu krivo što je pozdravila Mionina baba, dok je on sve vreme penio na nju.

Nisi srećna - rekao je Ša.
Bolje da sam srećna sama nego nesrećna sa bilo kim. Plačem za detetom jer mi nedostaje. Tebe boli što me Mionina porodica i baka pozdravljaju - rekla je Miljana.

Pevačica Goga Sekulić ušetala je na imanje u Šimanovcima, s obzirom na to da je ona zadužena za večerašnju atmosferu, a kako je to izgledalo, pogledajte OVDE!

Čim je ušla ona je zapevala pesmu "Seksi biznismen", a Miljana Kulić mešala je kukovima u prvom redu, što je Goga pohvalila. 

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Goga Sekulić je zapevala svoje najveće hitove na samom početku, a posebno je otpevala numeru "Muška lutka" za Miljanu Kulić, koja nije prestajala da đuska. Nakon toga, otpevala je možda jedan od svojih najvećih hitova, "Gaćice", te je tako razgalila sve učesnike.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli Ahmić i Uroš Stanić ponovo su se pokačilI na početku žurke. Ina ga je isprozivala zbog njegovog ponašanja dok je on bio šokiran onim što je čuo.

Trebalo je da mi kupiš vino, da se opustim malo - rekla je Aneli.
Pa da napraviš haos - kazao je Uroš.
Aj, nosi se, makni se - kazala je Aneli.

Pevačica Goga Sekulić nastavila je da pravi ludu atmosferu na večerašnjoj žurki, a pre početka naredne numere, ona je čestitala Terzi na tome što će postati otac. Kada je zapevala pesmu za njega, on je otišao do balona u obliku bebe i sve vreme ga grlio i ljubio.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita Stanojlović je u toku žurke već nekoliko puta izlazila napolje da zapali cigaretu zbog nervoze. Nju su iznervirale reči Bojane Pavlović koje je izgovorila za njeno dete.

Ne mogu ja ovo - kazala je Anita.
Mi nismo nešto - dodao je Ša.
Ja sam se pogubila zbog svega. Šta mi je sve Bojana rekla za dete, zamisli kažeš to. Bolelo me u grudima, htela sam da padnem - rekla je Anita.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović nisu propustili priliku da se pokače oko gluposti ni ove večeri.

Nekad ti napinješ - kazao je Ša.
Nemoj da me ispituješ 115 puta. Ja jednom kažem i to je to - odbrusila je Miona.
Ne moraš da drobiš - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš Stanić i Jovana Tomić Matora ušli su u žestok verbalni okršaj, te je došlo obezbeđenje kako bi sprečilo da sukob eskalira. Pljuštale su provokacije sve vreme, a učesnici "Elite" stali su blizu kako ne bi došlo do produbljivanja istog.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak sedeli su kod blek džeka, a Goga Sekulić sve vreme je pevala. Maja je uživala u muzici, a nakon nekoliko trenutaka ona mu je prebacila.

Nisi autoritet, džaba. Da jesi, ne bi ti stizala onakva pisma kakva ti stižu - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte OVDE!

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović koriste svaku priliku da uđu u konflikt.

Hoćeš da me zagrliš malo - pitao je Ša.
Čemu pitanje, ako osećaš potrebu. Slobodno me zageli, ne moraš da me pitaš - rekla je Miona.
To je tvoj subjektivni osećaj. Za šankom imaš potrebu, kad sedimo ovde ne - rekla je Miona.

Detaljnije pogledajte OVDE! 

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš Stanić i Miljana Kulić nastavili su da ratuju sa učesnicima "Elite", te su pljuštale žestoke reči i uvrede. Kada je Nenad Aleksić Ša ušao u spavaću sobu i video da mu je Uroš polio krevet, on je odmah počeo da urla na njega i ušao je u crveno.

Miljana Kulić ušla je u žestok verbalni klinč sa Aneli Ahmić, te su pljuštale uvrede na sve strane, a Slađa Bošković je dočekala momenat, te je polila Uroša Stanića.

Ku**a ti je mama ona, dro**tino - urlala je Aneli
Tako te Alibaba pr**a - rekla je Miljana.
Vodi svoje dete u školu, mamu ti je**m u pi**u. I mama ti je dr**a kao i ti - rekla je Aneli.

Marija Malivuk umešala se u ceo karambol, te je tom prilikom zaratila sa Miljanom Kulić.

Mene su ovde pozvali kao Pinkovu zvezdu, a ne kao dvorsku ludu...Ja ti nisam ovi tvoji indijanci - rekla je Malivuk.
Jao da, skini moj ruž sa usana - rekla je Miljana.
Jedina majko koja nemaš starateljstvo, pi**a ti bre materina - rekla je Marija.

Uroš Stanić i Miljana Kulić ušli su u pušionicu, a Nenad Aleksić Ša nastavio je da ih gađa hranom. Tom prilikom, njih troje sve vreme su se vređali, dok je hrana letela na sve strane, a kako će ovo teći, ostaje nam da ispratimo.

Autor: N.Š