AKTUELNO

Bivši učesnik rijalitija Marko Miljković zadržan je u pritvoru, posle haosa sa komšijama.

On se najpre posvađao s komšijama, a potom nasrnuo na policajce koji su ga priveli. Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, Marku je određeno zadržavanje do 48 sati.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

- Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju M.M. (rodjen 1983. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru. Okrivljeni je, pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni pretio policijskim službenicima i vredjao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika. Okrivljenog će javni tužilac saslušati dana 15.05.2024. godine- kažu iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Za remećenje javnog reda i mira protiv Marka Miljkovića može biti podneta prekršajna prijava i određena novčana kazna. Međutim, za napad na službeno lice Marku preti kazna od jedne do pet godina zatvora. Olakšavajuća okolnost može biti ta što Miljković nije ranije osuđivan.

Foto: UNIVERZUM HD MEDIA/N.M., TV Pink Printscreen

Podsetimo, njega je policija sprovela najpre u Urgentni centar, a potom u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Laza Lazarević", posle čega je odveden u pritvor.

Autor: pink.rs