AKTUELNO

Otvorila dušu!

U toku je prvo izdanje nove emisije ''Elita'' voditeljke Dušice Jakovljević, koja je premijerno ugostila Staniju Dobrojević. Ona je progovorila o svom dečku, Asminu Durdžiću, kao i o haosu sa njegovom bivšom devojkom, Aneli Ahmić.

Kako si preživela to - pitala je Dušica.
Saznala sam noć pre da će Asmin da gostuje. Ja sam bila u emisiji na Redu. Samo sam htela da što pre da dođem da gledam - odgovorila je Stanija.
Muškarci treba uvek da se trude. Asmin je imao više povoda za to. Je l' živite zajedno - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam u Americi na oporavku, završila sam na infuzijama. Izolovala sam se od svega, da bih nastavila život nirmalni. Nismo se videli skoro dva meseca, kad sam se vratila. Došao je za mnom odmah u Ameriku. Pošto on sve prati, narušavao mi je mir i rekla sam mu idi u Austriju. Nisam htela da mu kažem da se zaustavi, jer sam se trudila da ga razumem. Smetalo mu je što prati sve što ona radi, ipak mu je bivša. Sreli smi se na snimanju Magazin In, gde sam bila klimava sa odgovorima. Posle njegovog gostovanja, nekako je drugačija atsmofera. Sve je dobilo drugačiji kontekst sad - kazala je Stanija.
Jedna strana kaže ispričao je svoju priču, a druga što nije ušao. Kako ti posmatraš to - pitala je Dušica.
Možda je želeo da ostane gospodin. On nju najbolje poznaje, jer kaže da situacije koje su oni imali - kazala je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' bi ti volela da je ušao unutra - pitala je Dušica.
Volela bih da se suoči - rekla je Stanija.
Kako si prošla kroz situaciju sa medijima - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Katastrofa, htela sam da mu dam malo podrške. Vidim da se slomio u svemu ovome, otišlo je daleko. Radile su se gole slike njegove mame. Meni su isto pravili montaže. Ovo je bio ozbiljan, prljav rat - odogovorila je Stanija.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Autor: I.S.