AKTUELNO

Iskreno!

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković ugostila je u studiju dobro poznata imena sa domaće javne scene. Sanja je u studiju na aktuelne teme razgovarala sa Ivicom Dačićem, Anom Radulović, Jelenom Gavrilović, Radom Manojlović i Sašom Joksimovićem. Tema današnje emisije je i više nego zanimljva , a to je 'Da li su današnji muškarci izgubili manire i zaboravili kako se pravi džentlmeni ponašaju prema ženama?'.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena Gavrilović otkrila je koje osobine treba da poseduje pravi džentlmen, pa napravila paralelu sa epskim junakom Banović Strahinjom.

Džentlmen pre svega treba da bude nežan. Ima jedan lik koji se zove Banović Strahinja, on je oprostio prevaru svojoj ženi, on nju nije oslepeo na nagovor ljudi već je vratio i ostavio da živi jer je to čin prave ljubavi.Znači džentlmen je osoba koja prašta i koja je nežna i željna prave ljubavi -rekla je Jelena.
Ako je Kraljević Marko imao šarca i buzdovan, šta bi trebalo da imaju današnji muškarci a na to su zaboravili? -pitala je Sanja.
To uopšte nije relevantno jer kod Marka Kraljevića ne postoji žena, tu su samo šarac i buzdovan -odgovorio je Ivica.
Muškarci moraju da imaju hrabrost i čast, da budu postojani kao klisure -dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Rada Manojlović iznela je jako mudru umotvorinu o tome kako bi muškarci trebalo da se ponašaju prema svojim ženama:

Snaga muškarca se ogleda u jačini koju pokazuje van svoje porodice, koliko je on spreman da stane uz svoju porodicu van kuće a ne svoju snagu da pokazuje u svojoj kući nad svojom porodicom -rekla je Rada.
Jel se pojavio neko takav u tvom životu? -pitala je Sanja.
Neću da pričam o tome i ako jeste odlučila sam da skratim jezik i da to ne spominjem -dodala je Rada.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Š