AKTUELNO

Dali svoj sud!

Nakon što je Asmin Durdžić gostovao u emisiji ''Pitanja noviara'', oglasili su se i fanovi na društvenim mrežama, koji nisu bili blagonakloni prema rečima koje je izgovorio za Aneli Ahmić i njenu porodicu.

Podsetimo, Aneli i Asmin vode žestok rat već mesecima. Aneli je svoju stranu priče ispričala, dok je Durdžić svoju stranu otkrio večeras, ali po svemu sudeći, nisu mu svi poverovali.

Foto: Instagram.com

Alibaba priča k'o navijen. Lik se ne gasi, a sigurna sam da se Aneli pojavi, pred njom bi ćutao kao pi*ka. Ako je Stanija mogla da se supči s Aneli, zašto Alibaba isto ne čini?! Ništa novo nismo saznali, osim što Alibaba ponavlja da Aneli laže - glasila je jedna od objava.

Foto: Instagram.com

Danas admini najavljuju ''Stiže Asmin, hrabar kao lav''. Hrabrija Stanija od njega. Čuj, neće da se suoči, lik hrabar samo preko tastature. Široka ramena, mu*a malena. Je l' se samo meni čini ili je i Aneli veće muško od njega?! - samo je jedan od brojnih komenenstara na njegov račun.

Fanovi su u velikom broju komentarisali njegov doalzak u studio, a po svemu sudeći, loš utisak na njih je ostavilo to što nije otišao korak dalje i Aneli stavio do znanja sve što misli.

Autor: S.Z.