AKTUELNO

Šok!

Asmin Durdžić nastavio je svoju ispovest o odnosu sa Aneli Ahmić. On je istakao da su njih dvoje u živeli kao prijatelji, i pored toga što imaju zajedničko dete.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti tvrdiš da ste vas dvoje davnih dana shvatili da je vaš odnos bio prijateljski? - upitao je Darko.
Da, tako je. Ja imam dokaze, koje sam objavio na druđtvenim mrežama, gde se ona žalila ljudima da nismo godinu dana imali odnose Ona nema šta nije izmislila za mene. Da sam gej, da nemam pare, samo da me ponizi - rekao je Asmin.
Ti si rekao da si ti nju čisto prijateljski poslao Aneli u Tusku da odmori, a ona je rekla da je tamo ostala u drugom stanju - kazao je Darko.
Kako sa mnom, kad ja nisam ni bio tamo? Jedino ako je od zraka ostala trudna. Aneli sad govori da sam ja nju stalno zvao, ali ne. Ja sam to radio samo jer imam dete sa njom, a ona se po par dana nije pojavljivala kući. Normalno je da kao otac reagujem. Meni Anelina porodica ne dozvoljava da viđam dete - kazao je Asmin.

Foto: TV Pink Printscreen

Koje je obrazloženje? - upitao je Darko.
Oni govore da ja nemam pravo na to dete. Ja sam rekao da ću ga jednog dana uzeti, samo da je prepadnem, a onda sam ispao najgori. Ja sam otac tog deteta. Oni me ponižavaju zbog poklona koji sam poslao detetu - kazao je Asmin.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.