AKTUELNO

Žustro!

Rijaliti zvezda, Stanija Dobrojević, gostovala je na Red Tv u emisiji 'Pitam za druga'. Ona se tim povodom dotakla medijskog linča koji je proživela zbog celokupne situacije sa Asminom i Aneli, te se dotakla bivših prijatelja koji su joj okrenuli leđa u najtežim životnim trenutcima.

Foto: RED TV Printscreen

Kako si, povukla si se u ilegalu, nisi komentarisala rijaliti, zbog čega to?

Nije mi bilo lako, već sam bila psihički loše i na kraju sam popila i tabletu za smirenje, čak sam i na infuziji završila. Toliko je otišlo daleko da su čak pričali da otimam nečije dete. Ranije sam imala isto razne skandale i afere o prostituciji, ipak sam ja osoba koja ima puno pratioca i jako sam popularna i onda ja okačim veridbu i na televiziji se pojavljuje žena kojoj sam ja otela muža.

U suštini oni su živeli zajedno i to je bilo vanbračna zajednica, kako je on uspeo sve to da sakrije?

On priča jednu priču dok ona drugu. Najbolje oni znaju šta se desilo tako da ja ne želim da se mešam u to. On je bio svestan da ću ja ako to saznam sve odma raskinuti sa njim, zbog toga je sve to i sakrivao. Ona kad je saznala da sam ja sa njim, poslala mu je poruku da joj je drago što smo zajedno i odma je kontaktirala produkciju tako da je ona ušla ciljano u rijaliti kako bi pravila priču.

Asmin gostuje večeras u Pitanjima novinara, šta očekuješ od toga?

Ja kad sam videla juče najavu šokirala sam se, da ne bude da smo se nešto dogovorili, ja nisam ništa znala o tome. Videćemo kako će se sve to završti, kažem ti opet ne znam ništa o tome.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Privatna arhiva

Ti si ušla u Elitu i vas dve ste se suočile, akkvi su bili utisci posle toga?

To je bio sve moj život tako da nisam imala čega da se bojim, ta žena mene nije ispoštovala, umesto da je rekla svaka čast ovoj ženi, ja sam dobila hladan tuš od ljudi i od novinara. Očekivala sam da kaže da voli svog muža i da želi svog muža ja bih se sklonila ali međutim ona je odma ušla sa Janjušem u vezu i ja sam sama osetila neku jezu. Ako je ona volela tog čoveka to ne može da se zaboravi za tri dana.

Ti si se u trenutku našla na stubu srama jer si važila za nekog ko kritikuje devojke koje uzimaju tuđe muškarce a sad ispade da si i ti takva?

Neke drugarice su me mnogo hejtovale, čak mi je i dečko rekao da se ne gradi sreća na tuđim suzama, to je mene najviše zabolelo.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram Printscreen

Autor: N.Š