AKTUELNO

Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja venčali su se 1996. godine, no, iako je ljubav bila velika, nije potrajala, te su se ubrzo razveli. Kruna njihove velike sreće je sin Jovan, na kog su oboje danas veoma ponosni, a zbog njega su i sve ove godine ostali u prijateljskim odnosima.

Pevačica Zlata Petrović i njen sin Jovan, zajedno su se pojavili na svadbi bivših zadrugara i voditelja RED TV, Bore Santane i Milice Kemez, te su zasenili sve okupljene svojim izgledom.

Njen sin, Jovan, podelio je njihovu zajedničku fotografiju pre nego što su došli na svadbu, te je pokazao kako su se skockali za ovu priliku.

Foto: Instagram.com

Nakon toga, Jovan je objavljivao video snimke sa ove svadbe, te je podelio jedan na kom se vidi da sedi pored svoje majke i peva zajedno s njom.

Foto: Instagram.com

S druge strane, on je objavio i fotku sa svojim ocem, Zoranom Pejićem Pejom, te su, po svemu sudeći, Zlata i Peja sedeli za istim stolom sa svojim naslednikom i dokazali da među njima ne vlada "zla krv", već sloga i da su u dobrim i korektnim odnosima.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs