AKTUELNO

Prvo polufinalno veče Evrovizije 2024 je održano, a Srbiju je pod rednim brojem 2 predstavljala Teya Dora sa pesmom "Ramonda" i prva je prošla u finale.

Teya Dora je nastupom oduševila publiku u Malmeu, a nakon njenog nastupa usijale su se i društvene mreže. Tako su na "Tviteru" obožavaoci Evrovizije ostavljali komentare u kojima nisu krili da ih je srpska predstavnica očarala.

"Komšije Teya Dora je bila odlična", "Teya Dora razbila! Ovo je svetski", "Teya Dora je bila predivna. Doslovno sam se naježila koliko je divno to odradila", nizali su se pozitivni komentari na ovoj društvenoj mreži.

Foto: "X" Printscreen

"Naježila sam se skroz", "Teya Dora buduća pobednica Evrovizije", nisu prestajali sa podrškom korisnici Tvitera.

Podsetimo, otkako se pojavila na javnoj sceni, Teya Dora ne prestaje da intrigira javnost. Iako se o njenom životu malo zna, ono što je mnoge iznenadilo jeste činjenica da Teya Dora ima 32 godine.

Naime, Teya Dorina pesma "Džanum" postala je planetarni hit, a naša pevačica od tada ne prestaje da intrigira javnost. Iako se o njenom životu malo zna, ono što je mnoge iznenadilo jeste činjenica da Teya Dora ima 32 godine.-

Foto: Tanjug AP/Martin Meissner

Fanovima je bilo teško da poveruju da je ona 1992. godište zbog toga što deluje znatno mlađe.

Najveće muzičko takmičenje "Evrovizija 2024" održava se u Malmeu u Švedskoj, gde se naša predstavnica Teya Dora predstavila sa pesmom "Ramonda".

Autor: N. Ž.