AKTUELNO

Ovo nikako niste smeli da propustite!~

Ponedeljak je dan rezervisan za emisiju ''Izbor potrčka'' i ''Pretres nedelje''. Voditelj Milan Milošević ušetao je u Belu kuću kako bi učesnike suočio sa onim što su radili u toku protekle nedelje. Noć za nama će se igurno pamtiti.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Na početku emisije ''Izbor porčka'', ovonedeljni vođa Milena Kačavenda imenovala je potrčke. Odluka je pala na Anđelu Šparavalo i Luku Majčicu. Nakon što su čuli to, Luka je mirnim tonom prihvatio njenu odluku, dok je Anđela izazvala totalnu pometnju jer će s njim ići u izolaciju. Njena devojka, Bojana Pavlović, dala je sud nakon toga, te je otkrila da li će joj to smetati.

Anđela Šparavalo ostavila je sve bez teksta nakon što je indirektno priznala da je Bojani Pavlović otkrila sve detalje o vezi njihove porodici, te je ona ponosno istakla da njena majka neće imati šanse u ''ratu'' s njom.

Anđela Šparavalo istakla je da se ne oseća krivom jer je se porodica javno odrekla. Marko Janjušević Januš iskazao je gađenje jer nije pokazala ni trunku epatije prema svojim najmilijima, te je izneo stav da je za njeno ponašanje delimično odgovorna i Bojana Pavlović.

Ovonedeljni vođa Milena Kačavenda imenovala je Marka Đedovića, što nije izazvalo veliko oznenađenje kod učesnika zbog njihovog druženja.

Nenad Aleskić Ša iskazao je nezadovoljstvo zbog toga što ga je baba Mione Jovanović nazvala nasilnikom u čestitki koju je napisala. Njih dvoje su se tokom emisije ''Pretres nedelje' pokačili, a on je izrazio da se s njima nađe na sudu.

Mioni Jovanović je porodica poslala čestitku u kojoj su optužili Nenada Aleksića Ša da je nasilnik, a ona je uzela i ponovo pročitala ove čestitke uz komentar da je čestitika normalna, što je repera izbacilo iz takta.

Anđela Šparavalo totalno je podivljala na pauzi za reklame, te je tako sela u dvorište da porazgovara sa Bojanom Pavlović, koja je sve vreme pokušala da je usmeri.

Miljana Kulić podržala je odluku porodice Anđele Šparavalo da je se odreku, prilikom čega je istakla da je duboko zgrožena jer nije pokazala empatiju jer joj je majka u jednom trenutku završila u bolnici. Šparavalo je unervozila nakon njenog izlaganja.

Marko Đedović usaglasio se sa stavom mnogih učesnika da empatija Anđele Šparavalo prema prodici nije primetna, što je Bojanu Pavlović izbacio iz takta, nakon čega je došlo do sukoba.

Marko Đedović nastavio je s raskrinkavanjem Bojane Pavlović. On je otkrio da zna s kim je Pavlovićeva ranije bila, što je nju dodatno izbacilo iz takta.

Stanislav Krofak iskazao je kajanje jer je razočarao svoju ćerku zbog odnosa sa Majom marinković. Obećao joj je javno da će korigovati sve što joj smeta, što je Maju povredilo, jer se tim njegovim postupkom osetila poniženom.

Miona Jovanović prokomentarisala je čestitku koju je Stanislavu Krofaku napisala ćerka. Ona je istakla da su se njih dve poklopile kada je reč o odnosu koji imaju Maja i Stanislav, kao i da razume to što ona neke stvari smatra neprimerenim.

Marko Đedović izneo je stav da ćerka Stanislava Krofaka govori u ime njegove bivše žene, što je osudio, s obzirom na to da godinama nisu zajedno i vode razdvojene živote.

Maja Marinković Uroš Stanić ušli su u žestoku raspravu zbog njegovog vređanja Takija Marinkovića, te su se pokoškali i oko igračaka.

Voditelj Milan Milošević porazgovarao je sa Mionom Jovanović i Nenadom Aleksićem Ša o Mioninim čestitkama za Vaskrs koje je dobila od porodice.

Aleksić je iskoristio priliku da otkrije koliko ga je povredilo to što je njena baba njega nazvala nasilnikom.

Nenad Aleksić Ša stvorio je uverenje da je ceo svet protiv njegove veze sa Mionom Jovanović, dok je ona istakla da je šokirana njegovim ponašanjem.

Učesnici su prokomentarisali čestitku koju je Miona Jovanović dobila od porodice, prilikom čega su većinski podržali njene, jer smatraju da su njihovi sukobi veoma učestali.

Nenad Aleksić Ša nije uspeo da primiri svoje burne reakcije zbog čestitke koju je baba Mione Jovanović njoj uputila.

Anđela Šparavalo ušla je u žestok verbalni obračun sa Slađanom Lazić Poršelinom, s kojom je pokazala veću srčanost, nego onda kada je trebalo da se obrati porodici.

Jovana Tomić Matora istakla je da se duboko kaje jer je svoje roditelje razočarala u nekolikonavrata u životu, a kao jedan od njih, navela je i odnos sa Anitom Stanojlović. Ona je priznala da se gorko kaje jer nije više vremena provodila sa njima.

Stanislav Krofak uputio je javni apel svojoj ćerki da se više ne oglašava putem njegovog naloga na društvenim mrežama, nakon čega je istakao da je Maja Marinković njegov izbor i da niko ne treba da se meša u njegovu odluku.

Anita Stanojlović obratila se Jovani Tomić Matoroj i stavila joj do znanja da ne želi da spominje njenog sina Alekeja. Nakon toga, poručila joj je da ne krivi nju zbog toga što nije provodila dovoljno vremena sa porodicom.

Nenad Aleksić Ša došao je do zaključka da ga je Miona Jovanovć ceo dan ignorisala jer su Maja Marinković i Stanislav Krofak imali narušen odnos.

Milica Veličković osula je rafal po Borislavu Teziću Terzi jer je nju osuđivao zbog prošlosti, dok je on nju lagao za neke stvari kada je reč o njegovim bišim partnerskim odnosima.

Nenad Macanović Bebica otkrio je da ne zna zbog čega njegovi nisu napisali da li podržavaju njegov odnos sa Teodorom Delić, ali da moraju da prohvate njihovu vezu, jer je to njegov izbor.

Nenad Aleksić Ša promenio je sve boje nakon što je čuo da su Miona Jovanović i Stanislav Krofak na drugom mestu po glasovima publike za najlepšu sliku, te je imao i komentar.

Anđelo Ranković, Anita Stanojlović i Lepi Mića osvojili su prva tri mesta na listi najpoverljivijih po glasovima publike, te nisu mogli da sakriju koliko su ponosni na sebe.

Autor: S.Z.