AKTUELNO

Nakon premijernog emitovanja proteklog vikenda, gledaoci će ovog petka, subote i nedelje od 21 čas na TV Pink imati prilike da vide nove epizode vikend-serije "Šifra Despot".

U subotu 24. februara će se emitovati peta epizoda ove serije pod nazivom "Ratni drugovi", u kojoj će se pored glavne postavke, Đorđa Markovića, Tamare Krcunović, Branke Šelić i Radoslava Milenkovića, u epizodnim ulogama pojaviti Radoš Bajić i Ljiljana Stjepanović.

Foto: Promo

U četvrtoj epizodi vikend-serije "Šifra Despot" upoznali smo Mileninog strica Jova Agbabu (Radoš Bajić) i strinu Agbabicu (Olga Odanović). I taman kad je Despot izgladio situaciju na godišnjici lovačkog društva "Kninska zora", i na zadovoljstvo svih prisutnih instalirao računar, nesreća je htela da sve ode u vazduh, zbog čega je Jovo Agbaba Despotovićima za petama.

Foto: Promo

On je rešio da im vrati sve milo za drago, pa sa drugovima Krajišnicima dolazi Despotu na vrata da istera na čistac "diverziju" zbog kompjutera.

Foto: Promo

Uslediće komična "vojna akcija" koju su osmislili da priđu neprijatelju. U panici, majka Rumenka poziva policiju i prijavljuje naoružane provalnike. Međutim, ubrzo shvatamo da ovo nije prvi susret Živote Despotovića i Jova Agbabe, već da njih dvojica imaju iza sebe ratnu istoriju.

Foto: Promo

Da li su se borili na istoj strani protiv neprijatelja ili su ipak bili suparnici, ali i hoće li Despotova ljubavna veza sa Milenom ispaštati zbog postupaka njegovog oca Živote, saznaćete u petoj epizodi vikend-serije "Šifra Despot" u subotu, 24. februara od 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#serija

#Šifra Despot

'