AKTUELNO

Bukti rat!

Na narednom video-klipu prikazana je svađa Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, prilikom čega ju je on okrivio da ga konstantno ponižava, dok on drži jezik za zubima kada je reč o stvarima o kojima pričaju. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Jovanovićevoj nakon odgledanog klipa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam reklm rekla Ša da Milica i Teodora stalno gledaju u nas. On je meni to potvrdio, nakon čega me je zanimalo kako on to zna i da li prati sve to. Kad pogledam u njih dve, ja vidim da stalno prate svaki naš pokret. One blenu. Ne znam o čemu se radi. Što se tiče Danke Dragane, nisam ga smarala za njih dve, ali sam primetila da dok smo bili u fazi muvanja da je bio blizak sa njima. Njih dve su njega gledale nekim drugačijim očima. On je bio fin i velikodušan, nije imao sigurno neke skrivene namere, ali su one istripovale nešto. Zamerila sam i Ša jer ume da uđe u gharderober kada se neke žene presvlače. Jednom je bila Jelena u pitanju - kazala je Miona.
Mionu smatram zrelijom osobom u odnosu na devojke njenih godina. Nisam sad ovo očekivao od tebe, jer mislim da znaš kakav je Ša i da se lako upeca na to. Svesna si da on ume brzo da se ''upali'' - kazao je Ivan.
Nikada Ša i ja nismo imali rapsravu, nego ja umem da prebacim njemu kad gleda i u neku. Mislim da je mogao da bude sa Draganom i Dankom da je hteo. Za Milicu i Teodoru ne znam - kazala je Miona.
Preljubnice, kakav problem imaš? Ti se praviš fina, a nisi. Pričaš gluosti ovde, Jeleni koja je u braku praviš problem. Ljubomorna si na Teodoru i mene. Boli te ku*ac za Ša, nego praviš namerno neku reakciju - kazala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.