AKTUELNO

Imala šta da kaže!

U prethodnom periodu u medijima je osvanula vest kako je pevač Radiša Trajković Đani usvojio sina svoje supruge Slađane kojeg je ona dobila pre nego što je upoznala pevača.

Kako su godinama uvek imali sjajnu saradnju sa novinarima, Slađana je rešila da stavi tačku na sve priče koje su bile u medijima i da kao majka ispoštuje želju svog sina koji ne bude deo javnog života, te je na sve moguće načine rešila da ga zaštiti.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ona se javno obratila medijima i tom prilikom otkrila da je priča da je Đani usvojio njenog sina velika neistina.

Uvek smo moj suprug i ja bili tu za sve medije i više nego korektni i otvoreni za saradnju! Ovoga puta bih zamolila predstavnike sedme sile da iz prića, uglavnom netaćnih, izuzmu moga sina Nikolu iz prvog braka - napisala je Slađa pa dodala:
Moje dete je danas jedan divan mladić, koji ima svoj život i sa kojim imam odličan odnos, ali on jednostavno ne želi da bude deo javnosti. Nije istina da ga je moj suprug Đani usvojio, i ta informacija povredila je sve nas. Nikolin otac je Bogu hvala živ i zdrav i uvek ce biti njegov roditelj. Nakon toliko godina, na moju radost uspostvaljen je korektan odonos između svih nas i imamo jednu normalnu komunikaciju.

Foto: Pink.rs/Pink.rs/N. Šolaja

Na samom kraju Slađa je uputila molbu svim medijima, da je razumeju kao majku i da ispoštuju privatnost njenog sina iz prvog braka:

Zato vas, pre svega kao majka, molim da Nikolu izuzemte iz bilo koje medisjke price. Hvala vam na razumevanju.

Autor: pink.rs