AKTUELNO

Sve otrkila!

U novoj emisiji novog formata Televizije Pink i portala Pink.rs ''Iza zatvorenih vrata'' autorke i voditeljka Snežane Zindović, koja je posetila dom fatalne crkne kovrdžave kose, koja je obeležila jednu epohu. Vrata svog doma otvorila je filmska diva Lidija Vukićević.

Prelepa glumica razgovarala je sa Snežanom u svom domu o životu, deci, razvodu ali i borbi da svoju intimu sakrije od javnosti.

Na samom početku otkrila je do sada nepoznate detalje o borbi sa predrasudama koje je imala u toku karijere.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek sam dobijala uloge zavodnice, tih fatalin žena, dok sam na fakultetu dobijala jake karaktere, ali su naši reditelj veoma površni. Uvek sam želala da igram nešto dijemtarlno suprotno od onoga što ja jesam, ali ne žalim se, glumila sam i u dorbim serijama i u dobrim filmovima - rekla je na početku Lidija pa dodala:
Ja se nikada nisam razočarala, nikada nisam tražila da igram više, ali činjenica je da sam nepravedno zapostavljena, govorim konkretno o Narodnom pozorištu jer sam ja njima uskala u predstavu, da bi posle toga ceo kolektiv, tadašnji, govorio šta će meni to, ali kada su me zvali na otvaranje pozorišta, glumci su govorili "Šta će njoj, ona ima bolji život".

Foto: TV Pink Printscreen

Glumica je sa ponosom govorila da joj je od glume naravno bitnija porodica i njen dom.

Vaspitanje moje dece, moja porodica, moj dom su naravno preči od glume, mogla sam više da glumim, ali sam zadovoljna - rekla je Lidija pa je otkrila da su je drugarice savetovale da se ne razvodi.
One su meni to govorile zbog finansijskog momenta, znate da glumci, pogotovo kao ja samostalni umetnik, ne živi se baš lagodno, a kada se u braku sa nekim fudbalerom, sve je lakše. Mene novac ne može da načini srećnom, može da mi bude ugodno. Bilo je lepo, dobili smo dva sina, ali kada nije lepo, bolje da se završi - rekla je Lidija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu onome što je rekla Lidija ekskluzivno za Pink.rs pogledajte u video-intervjuu na početku teksta.

Autor: pink.rs