AKTUELNO

Priprema se spektakl!

Snežana Đurišić, popularna pevačica i Aleksandar Sofronijević, muzičar, vredno rade na pripremi njenog solističkog koncerta koji će bito održan u Mts dvorani u oktobru mesecu. Već sada su zakazana dva termina, a Snežana je otkrila kako teku pripreme.

Sve protiče po planu... radujem se druženju sa publikom i jedva čekam. Spremamo se za 13. i 14.oktobar punom parom. Pevaću neka pesme koje zaslužuju neku inovaciju, veću slušanost, koje do sada nisam puno puta izvodila. Evo i danas smo radili na jednoj sevdaliki koja će biti na repertoaru. Ja sam kroz Zvezde Granda doživeli da su nam neke pesme rehabilitovane, da se one sada slušaju baš onako kako su se slušale u ono vreme... Spremamo nokoliko novih pesama i nekoliko presnimljenih pesma, o albumu još uvek ne razmišljam tako. Sofronijević insistira na albumu pa ćemo videti. Dao mi je ideje koje su vredne poštovanja, rekla je Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sofra je prokomentarisao kako je raditi sa Snežanom:

Ona je prava kraljica narodne muzike. Sa njom je divno i jako teško raditi. Snežana savršeno čuje, zna šta hoće, sebe koriguje...I to bude ozbiljan rad i to je spartanski proces, kako se i očekuje od jedne takve veličine, rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs