AKTUELNO

''Iskrena'' kao i uvek!

Popularna pop pevačica Jelena Tomašević sinoć je pobedila na festivalu ''Beogradsko proleće'' sa pesmom ''Veruj mi da verujem'' kojom ujedno najavljuje i novi album ''Iskrena'' koji še biti objavljen za mesec dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pesma je dobila i muzički spot koji je odmah nakon festivala objavljen na njenom zvaničnom youtube kanalu, a tim povodom pevačica je gostovala u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' gde je govorila o utiscima, ali i mnogim aktuelnim temama.

Nisam očekivala pobedu. Bila sam zbunjena kada sam izašla na binu... U svakom slučaju to prija. Nagrade su uvek dobrodošle, imam ih mnogo. Dugo se nisam takmičila i osećala sam se čudno. Nema veće nagrade od publike koja prihvati pesmu, rekla je ona pa otkrila kako su na pesmu regovali suprug i ćerkica:

Foto: TV Pink Printscreen

Ivanu se dopada pesme, kao i mojoj ćerkici. Ova pesma je odavno nastala, kad i Suncokret... u koroni, ali smo malo odložili objavljivanje. Moji najbliži su bili sinoć u publici i jako su srećni zbog mene. Čik, neka kažu d aim se ne dopada, ako smeju! (smeh). Nina mi je reka ''Mama bila si najbolja, i ne zato što si moja mama, već stvarno'' rekla je kroz osmeh pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena se osvrnula i na nedavni nastup sa suprugom Ivanom Bosiljčićem:

Prvi nastup sa Ivanom mi je bio jako čudan. Taj prvi nastup je bio iznenađene, a posle sam se navikla, jer smo imali tri zakjednička koncerta. On jako dobro zna šta radi i kakao radi, moj savet mu nije bitan. Bitno mi je njihovo mišljenje, ali ja na kraju uvek uradim onako kako ja želim, kakao meni prija i kako meni znači, dodaje ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Prokomentarisala je i kako ćena ćerka sada reaguje na to što ima poznate roditelje:

Ona se saživela sa tim da ima poznate roditelje. Ranije su je zaustavljali, pitali o nama... nekkao joj je sve to bilo čudno, ali nekeko su se sada i deca saživala sa tim i na nas gledaju potpuno normalno, ako i na druge, nepoznate roditelje, zaključila je pevačica.

Autor: Pink.rs