AKTUELNO

Sada je sve jasno!

Joca Novinar u Rijaliti Rešetanju bio je u poseti porodice Teodore Delić koja je progovorila o mnogim tajnima i otkrila ekskluzive u vezi njenog života, ali to nije sve. Naime Joca je posetio i bivšu najbolju drugaricu Teodore Delić, Slađu Lazić Bošković, koja je otkrila odakle Teodori noivac za raskošan život, ali i mnoge mračne tajne o Nenadu Macanoviću Bebici.

Slađo vi ste bile dobre u rijalitiju, i pre, kada se završi puče. Kada si napustila rijaliti otkrila si dosta toga o njoj. Njena majka je otkrila da ti je Teodora pozajmljivala pare - rekao je Joca.
Joco ja ne znam zašto je njena mama to pričala o meni. To apsolutno nije istinqa, to su laži. Nas dve smo bile kao setsre, nije mi jasno da li je ta žena meni nešto zamerila. Ja sam uvek iskrena, nas dve sm bile nerazdvojne. Ona meni pred ulazak jeste pozajmila 500 eura, neplanirano je sve bilo. Ona je rekla da će da mi pozaji i da mi da, svakako ću ja o vratiti - rekla je Slađa.
Svi komentarišu njenu promenu fizičku, pitaju se ko nju finansira tza tako skupa putovanja. Šta možeš ti na to da kažeš - rekao je Joca.
Ona je bila jedna mala devojčica normalna, fina ja sam nju takvu zavolela. Kada se fizički promenila ostala je ista. Ona je imala tog jednog momka, nije iz sveta javnosti. Ona se bezveze upetljala u laži. Trebala je da kaže da je imala dečka koji joj je pomogao da dođe do novca, da uđe u posao sa kripto valutama. Mogla je sama to da kaže, kao što bi svaki muškarac svojoj ženi pomogao - rekla je Slađa.
Ne znam čemu laži njene majke, ne finansiraju je oni, već ona sama je plaćala svoj stan - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti deluj njen odnos sa Bebicom? - upitao je Joca
Ja sam sigurna da se sa Gačićem igrala rijaliti. Što se tiče Bebice, ona je jako osetljiva i on joj je našao tu slabu tačku, on je jedan takav ološ. Kad ona bude videla da je Bebica napolju dužan Bogu i narodu. Samo me interesuje njeno mišljenje kad bude čula da će vraćati njegove dugove. Ja očekujem najkasnije do Narod pita da budu zajedno - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.P.