AKTUELNO

Haos!

Voditelj Milan Milošević na samom početku emisije "Gledanje snimaka", porazgovarao sa Nenadom Aleksićem Ša i Mionom Jovanović.

Je l' to došao kraj - pitao je Milan.
Pa nije, ali je užasno. Nemam šta slobodno da pričam, evidentno je da je užasno, pakao - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Odlučio sam da ne ćutim. Konstantno me vređa, napu**va me. Kaže mi da hoće da ide kod mene i ostalo, a onda da ja insistiram na tome. Ne može osoba koja vas ne voli da se tako ljubi i da leže u krevet sa vama, može, ako je ozbiljna glumica. Ili se dodvorava bivšem dečku, ubija je sujeta jer je u vezi sa drugom devojkom - rekao je Ša.
Mislim da on nije normalan i da je preopterećen Stanislavom. Sada mi priča: "Neće da ti se vrati", što on to priča svojoj devojci - rekla je Miona.
Što se potresa na to što sam rekao da mi je rekla da me voli...Poenta je da ne blati vezu i nas - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

O Stanislavu sam loše pričala šta je bilo loše u odnosu, nikada ga nisam vređala. To što sam uživala, ne menja činjenicu da je radio stvari koje su meni smetale i vređale me. Ja sam iznosila stvari koje su meni smetale i šta je mene gušilo u tom odnosu. Najveći problem i kajem se što sam njemu pričala o Stanislavu, jer sam debil - rekla je Miona.
Za prevaru i za poruke je pričala Miona, ne Ša. Što si imala potrebu da pričaš njima svima - rekao je Ša.
Što si ti meni govorio: "Hajde reci" - ponavljala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti kao njena drugarica hoćeš da je ostavim - rekao je Ša.
Logično je da će se odvojiti posle onog stanja od sinoć. Oni nakon pola sata kao da se nikada nije desilo, to je meni bolesno. Za oboje je bolje da se razdvoje - rekla je Aneli.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.