AKTUELNO

Pevač Sloba Radanović u braku je sa svojom izabranicom Jelenom, a iz njihove ljubavi rodio se sin Damjan.

Radanovići su nedavno organizovali gala svadbu, a Jelena je na promociji Slobinog albuma otkrila kako se provela te večeri.

- I dalje kao ludača plačem svaki put kada gledam snimak sa svadbe na kom mi peva "Tri u jednoj". Ja sam generalno emotivnija u našem odnosu. Sloba se i za svadbu ponašao kao da ima nastup, a ja sam se tresla - rekla je Jelena, pa progovorila o potomstvu.

- Volela bih da imam ćerku, ali trenutno ne mogu da zamislim veću ludnicu nego što već jeste. Damjan je isti Sloba, a devojčica bi verovatno bila ista ja - rekla je, pa otkrila ko joj pomaže u svakodnevnim obavezama.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

- Radnim danima mi je vrlo jednostavno jer su mi tu mama, tata i Sloba. Vikendom sam sama. Prvih pet dana je lepo biti žena pevača, kasnije postaje naporno, ali ne postoje savršeni životi - zaključila je Jelena - kaže Jelena za Pink.rs, a onda je progovorila o tome kako je došlo do ideje za Slobin šou ''Pevaj sa mnom''.

- Meni je bilo jako lepo i Sloba je govorio da je bilo teško da postane zvezda i da bi voleo da popmogn nekom. Meni je usred noći pala na pamet ideja da odradimo ovo. Zaista su se prijavile mlade i talentovane devojke - poručila je ona i dodala:

- Sve majke su dobre. Pitanje je šta je čiji maksimum i šta život dozvoljava. Mi čak ni imena deteta ne izgovaramo. Deca imaju svoja prava i mogu kad odrastu da se bune što smo ih javno prikazivali.

Autor: Pink.rs