AKTUELNO

Došlo je vreme da prizna šta se dešava u njenom domu.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta iznenadili su sve kada su saopštili da će na svoj brak staviti tačku. Od tog trenutka prošlo je nekoliko meseci tokom kojih je njihovo ponašanje ukazivalo na to da će, nasuprot prvobitnoj odluci o rastanku, ipak doći do pomirenja.

Foto: Promo

Njihovi advokati izjavili su pre izvesnog vremena da do zvaničnog razvoda nije došlo, a sve je zbunila odluka da pevačica i reper pre dva dana održe zajednički koncert u Skloplju, u areni "Boris Trajkovski".

Foto: Pink.rs

Njih je zajednički koncert dodatno zbližio o čemu svedoči i Rastina objava na Instagramu, koja je dodatno zbunila, ali i obradovala javnost - reper se, naime, fotografisao sa Anom i nazvao je svojom ljubavlju i polovinom, međutim, zvaničnih informacija o tome da li je došlo do pomirenja još uvek nema.

Ana će svoju prvu izjavu dati u emisiji "Premijera - Vikend specijal" koja je upravo počela sa emitovanjem na Televiziji Pink! Ne propustite novo izdanje misije Tijane Price i Ognjena Nestorovića uživo na Pinku - očekuju vas kadrovi sa Aninog i Rastinog koncerta u Skoplju, kao i prva, ekskluzivna izjava pevačice o njenom odnosu sa reperom!

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Premijera-Vikend specijal

#Stefan Đurić Rasta

'