AKTUELNO

Stavio tačku na sve!

Vest o tome da su Melina Džinović i Toni Bijelić trenutno u Monaku mnoge je navela na mišljenje da su zajedno otišli na luksuzno putovanje.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-Stock/Miloš Rafailović

Mnogi su stava da u pitanju nije slučajnost, a sada se tim povodom oglasio i Haris Džinović, Melinin doskorašnji suprug.

- Molim vas, pustite me na miru, mene ova tema apsolutno ne zanima! Zaista me ne interesuje - bio je izričit pevač.

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ; PIXABAY.COM; PINK.RS

Melina se ovim povodom nije oglašavala, dok je Toni na svom Instagram profilu demantovao da na luksuznom putovanju boravi sa Harisovom bivšom ženom.

Podsetimo, nedavno se oglasila se i nekadašnja bebisiterka Džinovića koja je otkrila da je imala utisak da se deca, Đina i Kan, plaše Meline.

- Mene taj njihov razvod uopšte nije iznenadio, nadam se samo da su deca dobro. Od početka pratim u medijima ceo ovaj haos oko Harisa i Meline i iskreno sve vreme razmišljam o Đini i Kanu. Bili su dosta mlađi kada sam ih čuvala, ali deca su deca i sigurno im nije prijatno zbog svega. Oni su uvek bili privrženiji Harisu, Meline su se bojali i uglavnom sam ih kod nje pokrivala kada su pravili raznorazne smicalice. Doduše, meni je to od početka bilo čudno, s obzirom da je Haris često bio na turnejama, mislila sam da sa njom imaju bliskiji odnos - rekla je nekadašnja bebisiterka.

Autor: pink.rs