AKTUELNO

Dvoje ukućana imali su jedan emotivni razgovor.

Iako se mnogo spekulisalo o njihovoj navodnoj prisnosti u Beloj kući, Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš se nisu na to obazirali, pa su nastavili svoje druženje.

Iako su se u jednom periodu distancirali zbog Janjuševe depresije, oni su ponovo razgovarali, a Ana je odlučila da mu ispriča u kakvom je odnosu sa roditeljima, jer smatra da bi je on najbolje razumeo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja mom tati sve pričam, on je bolji od mene 5 puta. A moja mama, kad god nešto uradim samo kaže: ,,Eto, sve što radi ti si joj dozvolio". Moj tata je car, mislim, volim ja i moju mamu, ali tata je tata. Kad sam ušla u rijaliti mama nije htela da priča sa mnom, a tata je bio u fazonu samo da budem normalna.

Janjuš je pomno slušao Anino izlaganje o svim dešavanjima koje je doživela pre nego što je ušla u Zadrugu, a bilo je vidno da ga je to i te kako zanimalo s obzirom na to da ona retko priča o svom privatnom životu.

Samo mi je rekla da ne psujem, da poštujem starije, da se ne svađam, a ovde je sve mnogo drugačije. Nisam ja sa njom ni pričala, ja sam tati poslala poruku dan pred ulazak da ja moram da uđem. I onda je mama meni rekla kao: ,,Vidim da si tati poslala poruku" i oprostila mi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovaj razgovor je trajao dugo, a između ostalog je priznala i ko je od svih moralno najviše podržava. Da li je Ana Korać ispunila očekivanja svojih roditelja? Video možete pogledati u nastavku.

K.R.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

'