AKTUELNO

Šokirao!

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je Nenada Macanovića Bebicu koji je progovorio o svom odnosu sa Teodorom Delić.

Bebice šta se dešava između tebe i Teodore? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pomirili smo se, jutros smo pričali i ostalo je da ona razmisli. Sada kada je razmislila pomirili smo se. Provalio sam da nije ona kruiva, on se namerno namešta da ispadne da ga gleda - rekao je Bebica.
Da li je to gledanje suštinski problem? - upitao je Darko.
Pa to je nama jedini problem, samo oko toga se svađamo. Bio sam fokusiran samo na nju, zato je dolazilo do svega. Sada od četvrtka je sedela sama nigde ništa nije radila - rekao je Bebica.
Vi ste imali pokušaje da se pomirite, ali ti je ona rekla da ipak neće - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da mi kad smo raskinuli legli smo tako da se gledamo sve vreme, meni je to stvaeno smetalo za Nemanju, ali stvarno sam joj prebacivao - rekao je Bebica.
Šta ćemo sa druženjem Teodore i Miljane? - upitao je Darko.
Teodora kalkuliše, tako je najbolje za nju. Ja sam danas izgoreo kad sam video da jedu zajedno, Teodora zna da je tako najbolje. Smeta mi naravno i rekao sam to Teodori, ali već smo dugo ovde i ja dosta stvari i prećutim, mnogo je bolje Ša, ali ja to ne mogu, ja bi sebi naštetio.Proteklih deset dana je bila velika tenzija između nas - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš o odnosu Mione i Ša? - upitao je Darko.
Miona je neiskrena totalno zato ga razludi. Njena izlaganja nisu isti, kad su rekli da idu na rajsko, ja mislim da je bolje da Ša ide sa njim, više će informacija privući. Ima emocije prema Stanislavu, ali mislim da će tek sad biti haos kada budu svi zajedno u sobi - rekao je Bebica.
Hoće li doći do pomirenja Janjuša i Aneli? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih voleo, ali ne znam. Aneli je kvarna, ima taj takmičarski duh i hoće da dokaže da je u pravu, juče su se pomirili, pa su se posvađali oko toga. Janjuš sluša sve i sve utiče na njega, on kaže ovaj mi je rekao da je loša, ni njemu nije svejedno, on je poremećen zbog svega. Ja sam juče lomio one slike samo da ne uvredim Teodoru, mene je bolelo i neću je više vređati. Mislim da će se uskoro pomiriti - rekao je Bebica.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.