AKTUELNO

Tema nikad zanimljivija!

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković ugostila je u studiju dobro poznata imena sa domaće javne scene. Sanja je u studiju na aktuelne teme razgovarala sa Katarinom Grujić, Gocom Lazarević, Nadom Macurom, Sašom Kaporom i Sašom Borojevićem. Tema današnje emisije je i više nego zanimljiva, a ona je 'Da li su u društvu na ceni više oni koji umeju ili oni koji imaju?'.

Foto: TV Pink Printscreen

Gosti su pokrenuli temu o ravnopravnosti među polovima, te je Saša Borojević izneo tezu da su žene danas mnogo samostalnije i zbog toga muškarci gube svoju muškost i zaboravljaju na ulogu koju moraju da imaju kao jači pol.

Sada smo u eri u kojoj se žene bore za ravnopravnost i muškarci su se totalno pogubili i postali ja*are jer ne smeju da stanu u odbranu svoje porodice i žene. Oni ako čuju da je neko pustio muziku u drugom stanu odma će prijaviti policiji,a ako neko u stanu pored mlati svoju ženu oni će reći to je njihova briga i mi sad živimo u toj eri. Ko je kriv, to su nove globalne stvari koje ne pripadaju našoj tradiciji -rekao je Borojević.
Zato treba da se dogovorimo kome pripada tron i svi će biti srećni i zadovoljni -nadovezala se voditeljka.
To i jeste problem jer u današnje vreme svako želi da bude na tronu -rekao je Kapor.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja Marinković je iznela tezu koja se godinama provlači u emisiji a to je da su muškarci najzadovoljniji kada su im puni džepovi. Goca Lazarević je iznela svoj stav o tome.

Oni misle da moraju ali to ne znači da su srećni i da nisu iskompleksirani i na kraju to ne znači da će ih voleti žene. Nekad su muškarci trebali da budu zaštitnici i hrabri ljudi, da se bore za svoju porodicu, a sad se osećaju ugroženi jer su se žene isprsile i traže kao neku ravnopravnost -rekla je Goca, na šta se nadovezao Kapor:
Mislim da je daleko bolje upoznati neku osobu koju voliš i koja te voli i da zajedno gradite imperiju. Danas interes vlada i svi gledaju kako da izvuku nešto jedni od drugih. Evo, na primer, Nikolina i ja kad smo se upoznali mi smo živeli kao podstanari i bukvalno smo krenuli od nule. Dobili smo sina Nikolaja i tad smo bili podstanari, nakon toga smo tek rešili naše stambeno pitanje i mislim da je život mnogo lepši kad zajedno stvorite nešto i tada ste najponosniji na svoja dela -rekao je Saša Kapor.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Š