AKTUELNO

Morala da odluči gde će nastaviti svoj život!

Nakon brojnih tračeva, pevačica Emina Jahović odlučila je da se oglasi i javno prizna da se razvodi od svog supruga, popularnog turskog pevača Mustafe Sandala. Njih dvoje rešili su da stave tačku na svoj brak nakon 14 godina provedenih zajedno, o čemu je pevačica obavestila sve na svom Instagram profilu.

- Osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena - i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo. Zato želim da od mene saznate i ovo - nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila. Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Jamanu i Javuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene. Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam želela da čitate nagađanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja - napisala je pevačica uz zajedničku fotografiju sa Mustafom.

Mnogi su se zapitali gde će sada Emina živeti, odnosno da li će se vratiti u Srbiju ili će ostati u Turskoj:

- Njih dvoje su odlučili da se sporazumno razvedu i samim tim su ostali u dobrim odnosima. Oni su živeli skoro 15 godina zajedno, a normalna komunikacija između njih se neće izgubiti zbog sinova Javuza i Jamana. Emina i Mustafa su gradili vilu, u koju su planirali da se usele nakon završnih radova, ali sada su postigli dogovor da Mustafa ostane u zajedničkom stanu, dok će Emina preći u novu kuću. Ona svakako provodi dosta vremena u srpskoj prestonici zbog velikog broja nastupa, ali ne želi da remeti Javuza i Jamana, koji se školuju u Istanbulu - kaže izvor blizak paru i dodaje da će njih dvoje nastaviti poslovnu saradnju: - Emina je tokom 2015. godine naporno radila na svojoj kozmetičkoj liniji, koja se pokazala odličnom, tako da će nastaviti da vodi svoju kompaniju u Istanbulu. Takođe, ona dosta pomaže Mustafi kada je o izboru pesama reč, a budući da je poznata i kao autor svojih pesama, ona će i na njegovom albumu dati svoj pečat - zaključio je izvor.

PROČITAJTE JOŠ: SAMA SVOJ MAJSTOR: Ćerkica Ene Popov (3) spremila tortu za PRVI ROĐENDAN svoje sestre! Rezultat je OVAKAV! (VIDEO)

Autor: N. Vujčić

#Emina Jahović

#Mustafa Sandal

#Razvod

'