AKTUELNO

Spremite se za haos!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Voditeljka je Ana Radulović. Večeras će pitanja postavljati Darko Tanasijević ispred Pink.rs portala i pripadnici Sedme sile.

Kako si Ša - rekao je Darko.
Više ni ne znam - rekao je Ša.
Zbog čega stalno ističeš da imaš poverenja u Mionu, a i sam znaš da joj ne veruješ u potpunosti - rekao je Darko.

Foto: RED TV Printscreen

Ne verujem u potpunosti, zbog odgovora koje daje. I da sam čovek koji veruje u sva čuda, poljuljalo bi me. Ona je prema meni mnogo drugačija nego ranije, mnogo bolja. Onda dođe ovde i nekako sve sruši. Vrtimo u krug sve isto. Mislim da sam totalno otišao u aut, gubim se. Seci bre, kaži ne zanimaš me - rekao je Ša.
Da li učesnici u pravu kad kažu da Miona od tebe pravi ludaka i inicira te tvoje takve reakcije - rekao je Darko.
Pa ne može ona to da inicira. Ja želim da radimo na našoj vezi - rekao je Ša.

Foto: RED TV Printscreen

Šta je tebi danas postali jasno i šta je tebi prošlo kad si čuo da bi se ona udala za Stanislava - rekao je Darko.
On je izneo šta je izneo, njoj to nije odgovaralo. Drugačiji su kao osobe. Tako je čovek definisao. Nije on bio loš po nju, ali zu različiti. Nisu kompatibilni. Pristala bi na nešto što ti nije odgovaralo i bila bi nesreća u tom odnosu. Bolje Miona da to pojasni. Najviše bih voleo da lupa gluposti - rekao je Ša.
Nikom tu ništa jasno nije. Mnogi misle da se Miona zeznula s tobom i da je stiglo kajanje da je propustila priliku sa Stanislavom. Da li je taj pristanak indirektna potvrda njenog mišljenja - dodao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, Darko. Ta izajava na radiju daje za pravo da ona potvrđuje svoje reči. Ona će bolje da definiše - rekao je Ša.
On to odlično definiše. Ja ću posle reći - ubacila se Miona.
Definišem ti kao neki posmatrač. Izgleda da ti potvrđuješ njegove reči. Ona stvarno u trenutku ne razmišlja šta priča, ali ona nije glupa. Razumeoo bih da je glupa, pa se izlupa. Ona pokuša da opravda sebe, pa se još ive usere - rekao je Ša

Foto: TV Pink Printscreen

Ali se priča o nekoj ozbiljnoj temi, ne ovako ćaskanje. Ako je istina da veruješ Mioni, zbog čega si onako reagovao na hipotetičko pitanje o njihovom odlasku na Rajsko ostrvo. Rekao si nek ja budem nesiguran. - rekao je Darko.
Razumem ja sve. Ona je sa mnom u vezi, taj princip mi je bolestan. Drugo da je on slobodan momak i ona slobodna devojka. To mi je normalno. Da ti šalješ bivše partnere, to u istoriji nisam video. Ko me razume, razume. Čuvam ono što je moje - rekao je Ša.
Ona neće da saseče, to će trajati i trajati. Moje reakcije su normalne, nemam snage. Brate ako smo u vezi, daj da uživamo u vezi. Ako ti kažem seci, molim te seci, ako ti je stalo do veze. Ako te nešto pitaju, kaži nemam komentar - rekao je Ša.

Foto: RED TV Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.