AKTUELNO

Teško joj pao njegov izbor?

Nadežda Biljić je svojim pitanjem u "Igri istine" izazvala pravu pometnju u Beloj kući. Naime ona je pitala Filipa Đukića kada bi morao da bira sa kim bi pre bio u vezi sa Marijom Anom Smiljanić, njegovom bivšom devojkom ili Kristinom Kockar, za koju se spekuliše da gaji neke emocije prema njoj.

Foto: Printscreen Youtube

U ovom trenutku, nema šanse da budem sa Marijom Anom u vezi. Od njih dve biram Kristinu za vezu. Ja sam rekao i Mariji da nije uradila to što je uradila, bio bih sigurno sa njom - rekao je Filip.
To je kompliment za mene - nasmejala se Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog njegovog odgovora, Marija Ana i Đukić su ušli u duboku raspravu posle koje definitivno za njihovu vezu nema budućnosti.

Zgadila si mi se za ceo život. Ovo je najgora greška u mom životu, ali najveća ljubav, jer je devojka bolesna. Ja bih se pomirio sa njom na keca da me nije prevarila -

Foto: Printscreen Youtube

Kad mi je bilo najteže ti nisi bio tu, kad sam ja plakala ti si se svađao. Ja nisam izgubila ništa, ti si izgubio - rekla je besno Smiljanićka.

Nakon svađe sa Filipom, Mariju Anu su obuzele emocije, pa je e otišla u sobu i grcala u suzama, dok je u Đukić ostao u dnevnoj i besneo zbog svega što mu je priredila.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ŽAO MU ŠTO SE SVAĐAO SA TAŠTOM: Anđelu teško palo što je vređao majku svoje devojke pred Teodorom! (VIDEO)

Detaljnije o svem ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'