AKTUELNO

Haos i lom!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Voditeljka je Maša Mihailović. U dnevnom terminu nastavljamo sa intrigantnim pitanjima koja su postavljali dragi gledaoci. Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić ušli su u sukob neviđenih razmera nakon

Foto: TV Pink Printscreen

Pitala sam Maju nešto poverljivo i intimno i odma mi je sve jasno, to niko nije čuo niti će znati, bila je muzika -rekla je Aneli.
Ti si takva folirantkinja, sad ti mene kao ovde nešto iskušavaš -rekao je Janjuš.
Posle onih reči koje joj je rekao i šta joj je sve izgovorio, mislim da Aneli voli njega, ona je labilna i mislim da bi mu prešla preko svega . Bila je tu kad mu je najviše trebalo -rekla je Miljana.
On je za mene sek*ualni manijak, kao da sam mu samo služila za se*s, to je jedino što ga usrećivalo pored mene, samo me je iskorišćavao za se*s. Dok je bio ramazan on je mene pritiskao da imamo odnose -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ona laže, kunem se u bratov grob da nije tako. Mrš ku*vo jedna došla si ovde o meni da pričaš neke stvari i da se*eš laži, smeće jedno smrdljivo, sa kim sam ja bio u vezi, sram te bilo. Sramota me je što stojim pored tebe -zapenio je Janjuš.
Ti si mi tražio da imamo odnose ja nisam htela, to moraš da priznaš -rekla je Aneli.
Pitanje za Miljanu: Šta se dešava sa Darijanom pa te i on komentariše?
Apsolutno se ništa ne dešava, bila sam u kombinaciji sa njim kako bi terala inat Zoli -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š